pablo2

Representantenpool. Interesse?

 20/12/2018

Sprankelend aan de Slag organiseert Opstellingsavonden waarvoor regelmatig representanten nodig zijn. Heb je interesse om aan te sluiten bij de representantenpool?

Ben je gevoelig? Wil je anderen helpen bij hun vragen? Trekt het systemisch werk je aan?

Dan is de Representantenpool echt iets voor jou!

Voor de Opstellingsavonden, die ik ook weer elk kwartaal in 2020 organiseer, heb ik een "representantenpool" samengesteld. Ingegeven door het Opstellerscollectief. Lijkt je dat ook wat? Meld je dan gerust aan. Je ontvangt dan een mail met de data van 2020 en dan kun je gelijk je voorkeur aangeven!

Wat houdt een representantenpool in?
Dit betekent ...

  • dat je als representant aanwezig bent bij de Opstellingsavonden van Sprankelend aan de Slag;
  • dat je zelf mag aangeven welke data je aanwezig kunt/ wil zijn;
  • dat je de Opstellingsavond gratis mag bijwonen;
  • dat je (helaas) niet in aanmerking komt voor een opstelling bij eventuele loting;
  • dat je eenmaal per jaar wordt uitgenodigd door mij voor een bijeenkomst voor alle representanten uit de pool. De bijeenkomst is gerelateerd aan systemisch werken. Indien een bijdrage voor deze bijeenkomst wordt gevraagd, bijvoorbeeld als een gastspreker of trainer wordt ingehuurd, dan geef ik dat tijdig aan. Uiteraard is deelname aan de bijeenkomst niet verplicht.


Wat levert meewerken aan een opstelling als representant je eigenlijk op? 
Veel! En soms valt het kwartje pas later. Dat je ineens het licht ziet! Ik heb er al eerder een blog over geschreven (zie deze link). Ook ik heb recent besloten om als representant in een pool voor opstellingsdagen te gaan zitten. Naast hetgeen het representeren jouw persoonlijk oplevert, krijg je ook meer inzicht in het systemisch werken, leer je van de begeleider (hoe je het zelf wel of niet zou doen) en krijg je ook een beter beeld van wat speelt bij mensen. En dat kunnen grote én kleine zaken zijn! 

Ken je nog meer mensen die in de pool willen zitten?
Stuur ze gerust deze pagina door, zodat ze zich kunnen aanmelden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

#systemischwerk

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier