Menu
actueel

Representantenpool. Interesse?

20 december 2018

Voor de Opstellingsavonden, die ik ook weer elk kwartaal in 2019 organiseer, ben ik een "representantenpool" aan het samenstellen. Ingegeven door het Opstellerscollectief. Lijkt je dat ook wat? Meld je dan via deze link aan. Je ontvangt dan een mail met de data van 2019 en dan kun je gelijk je voorkeur aangeven!

Wat houdt een representantenpool in?
Dit betekent ...

  • dat je als representant aanwezig bent bij de Opstellingsavonden van Sprankelend aan de Slag;
  • dat je zelf mag aangeven welke data je aanwezig kunt/ wil zijn;
  • dat je de Opstellingsavond gratis mag bijwonen;
  • dat je (helaas) niet in aanmerking komt voor een opstelling bij eventuele loting;
  • dat je eenmaal per jaar wordt uitgenodigd door mij voor een bijeenkomst voor alle representanten uit de pool. De bijeenkomst is gerelateerd aan systemisch werken. Indien een bijdrage voor deze bijeenkomst wordt gevraagd, bijvoorbeeld als een gastspreker of trainer wordt ingehuurd, dan geef ik dat tijdig aan. Uiteraard is deelname aan de bijeenkomst niet verplicht.


Wat levert meewerken aan een opstelling als representant je eigenlijk op? 
Veel! En soms valt het kwartje pas later. Dat je ineens het licht ziet! Ik heb er al eerder een blog over geschreven (zie deze link). Ook ik heb recent besloten om als representant in een pool voor opstellingsdagen te gaan zitten. Naast hetgeen het representeren jouw persoonlijk oplevert, krijg je ook meer inzicht in het systemisch werken, leer je van de begeleider (hoe je het zelf wel of niet zou doen) en krijg je ook een beter beeld van wat speelt bij mensen. En dat kunnen grote én kleine zaken zijn! 

Ken je nog meer mensen die in de pool willen zitten?
Stuur ze gerust de link door, zodat ze zich kunnen aanmelden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Heb je vragen?
Bel of mail me gerust, ik beantwoord ze graag. 

Terug