Nieuws & blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij.


Wil je zoeken naar een blog op basis van een zoekterm? Dat kan! Druk op de toetsen "ctrl" en "f" en een zoekscherm wordt geopend. Daarin voer je je zoekwoord en de betreffende blogs worden dan gehighlight. 


Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Boekreview: "De maat van het hart" door Bert Hellinger

Een paar weken terug werd ik door een klant van mij geattendeerd op dit boekje. Hij zei me "je kent vast dat boekje van Bert" en moest eerlijk zeggen, dat dat niet het geval was. Ik was getriggerd en ging even googlen. Ik roep altijd dat het boek van bijvoorbeeld Els van Steijn erg theoretisch is, mooi geschreven en volledig, dat zeker! Maar voor mij soms te theoretisch. Ik merk dat ik meer "aan" ga als ik praktijkvoorbeelden hoor, lees of zie. Laat dit boekje nu vol met praktijkvoorbeelden staan. De ene opstelling gevolgd door de andere. Inclusief illustraties. Maar liefst 63 stuks. In dit boekreview over (familie)opstellingen ook een leuke oefening die je thuis zelf kunt doen.

Lees dit bericht

Interessante links

Lees dit bericht

Blog: Omdenken: wat als we praten over wat het ons oplevert in plaats van wat het ons kost?

Lees dit bericht

Kijktip: Onze geboorte beïnvloedt ons hele leven. Waarom weten we dat niet?

Lees dit bericht

Vraag: Qua lijf heb ik dus altijd pijn aan de linkerkant; m’n linkerschouder, linkerknie, linker heup. ‘Alles’ zit links. Zou hier een betekenis achter zitten?

Lees dit bericht

Blog: Onderzoek je eigen fysieke klacht en/ of ziekte: het is de moeite waard!

Lees dit bericht

Blog: Wat is de volgende stap die ik te maken heb in mijn carriere?

Lees dit bericht

Boekreview: "Life without Grace" geschreven door Joyce Beckker

Lees dit bericht

Blog: Hoe onderzoek je nu een verloren tweelinghelft?

Lees dit bericht

Blog: Deze opstelling liet het zien! Betrek kinderen -hoe jong ook- in het rouwproces

Lees dit bericht

Blog: Maar … daarvoor deed je toch geen opstelling?

Lees dit bericht
«  ‹  1 2 3 4 5 6 7 10 11 12  ›  »

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier