Herken je dit?

Als je prachtige dahlia’s ziet schitteren in al hun kleurenpracht kun je je nauwelijks voorstellen dat deze bloemen voortkomen uit een bloembol. Al hun pracht zit daar al in verstopt. Met de juiste verzorging transformeert de bol naar een unieke bloem. Net als bij dahlia’s, zit bij mensen hun pracht verstopt in hun kern. Daarom is de dahlia het symbool geworden van mijn praktijk Sprankelend aan de Slag. Ook bij jou zit al jouw pracht al in de knop, maar het vraagt om de juiste stappen die jou helpen om open te gaan en (op) te bloeien. Sprankelend aan de Slag is de ‘Pokon’ die jou helpt om krachtig en optimaal te bloeien.

In de knoop

Je hebt alles wat je wilt, maar toch knaagt er wat, zoals stress, angst, frustraties of vul maar in. Het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je (nog) niet of niet meer. Natuurlijk valt daar mee te leven. Maar hoe zou het zijn om jezelf toe te staan om te ontdekken waar het vandaan komt en hoe je het kunt helen? Ik ben ervan overtuigd dat er vaak een ‘les’ van de ziel te leren is.

Uit de knoop

Berg je zoethoudertjes maar netjes op. Je uitstelgedrag mag in de kast. Je gaat aan de slag met jezelf. En ik help je daarbij. Daarbij zet ik verschillende instrumenten in, zoals energielezen (psychometrie). Een doeltreffende manier om snel tot de kern te komen. Ik spiegel dat wat er al is. Samen maken we helder wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt. Want je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop jij ermee omgaat.

In bloei

Wat levert het jou op als je actief aan de slag gaat met jezelf?

  • Je leert jezelf nog beter kennen.
  • Je krijgt inzicht in je gedrag: waarom reageer ik zo?
  • Je weet sneller en beter wat je wilt.
  • Je hoeft geen rol meer te spelen: je mag en kan jezelf zijn.
  • Je leert te luisteren naar je gevoel, waardoor je besluiten met meer daadkracht neemt.
  • Je krijgt inzicht in thema’s die aandacht vragen, zodat je hier beter mee kunt omgaan.

Kies je voor Sprankelend aan de Slag, dan kies je voor…

  • Sprankelend & energiek
  • Veilig & betrouwbaar
  • Verdiepend & resultaatgericht
  • Intuïtief & gevoelig
Wat kan ik voor je betekenen?

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier