pablo2

De band met je moeder: een relatie die het voorbeeld is voor al je relaties!

 24/04/2024

De basis voor relaties is de relatie met je moeder... Laten we die relatie eens gaan onderzoeken in een speciale masterclass & webinar!

Wat gun ik mijn kind?

Op de foto mijn zoon Luuk en ik. Inmiddels is hij weer een paar jaar ouder dan op de foto. Zoals we hier op de foto staan, zo zijn we ook. Lachen om elkaars grappen, beiden eigenwijs (ik inmiddels de eigen wijze) en een heerlijke kroelkont. Alhoewel dat met zijn pre-puber brein steeds minder wordt.

Zo gun ik hem nu en later liefdevolle, speelse en bijzondere relaties, waarin hij zichzelf mag zijn en hij daarvoor ook geen moeite hoeft te doen. Dat kan alleen maar als -ik als zijn moeder- het nodige werk doe. Met mijn moeder. Zodat ik ook mezelf mag & kan zijn in een relatie.

Om deze reden en ook omdat onze moeders ons het leven geven, het grootste geschenk ooit. Dat mogen we met open armen ontvangen. Niet alleen in zorg maar juist ook liefde. Dat komt ook aan de orde!

Natuurlijk is dat met 1 masterclass niet opgelost

Wat doet zo'n masterclass wel?
 • Geeft inzicht in de beweging, innerlijk, die je maakt ten aanzien van je moeder en wat je daarin kan helen voor jezelf en (eventueel) je kinderen
 • Geeft je nieuwe inzichten in relatie tot je moeder vanwege de oefeningen/ opdrachten die je doet alsmede de (familie)opstelling
 • Geeft je praktische handvaten wat je zelf kan doen na de masterclass
 • Geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat

Kortom: Het brengt je een stap verder en elke stap telt!

Nog even wat praktische info

 • Onderdeel van het programma is altijd een (familie)opstelling
 • De workshop vindt plaats op woensdag 13 november van 13-17.30 uur
 • Er zijn 6 plekken beschikbaar
 • Locatie is omgeving Breda
 • Investering: € 97,- incl. 21% btw
 • Aanmelding vindt plaats via onderstaande button
 
Voel je een ja? Wees dan van harte welkom!

Meld je hier aan voor de moeder masterclass

Gerelateerde blogs

 • Wat heb je nodig van je partner?
Lees hier mijn blog over de link tussen je moeder en je partner

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Ontdek de kracht van Compassionate Inquiry

Lees dit bericht

De ongeborenen een plek geven. Hun plek!

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier