Meedoen aan de representantenpool voor Opstellingsavonden

De Opstellingsavonden van Sprankelend aan de Slag vinden regelmatig plaats. Ik werk daarvoor met een team aan vaste representanten, zogezegd een "pool". Je haakt als representant als dat voor jou uitkomt! Wil jij ook meedoen aan de representantenpool? Stuur me een bericht via het contactformulier of via de Whatsapp knop rechtsonder op de website en geef aan dat je interesse hebt. Ik voeg je dan toe aan de Whatsapp Groep van de representanten. Je ontvangt dan regelmatig berichten wanneer de volgende Opstellingsavond is. 

Wat houdt het in?

Als vast lid van de representantenpool schuif je als representant aan tijdens de Opstellingsavonden van Sprankelend aan de Slag. Gemiddeld vinden er drie opstellingen plaats tijdens zo'n avond. Als begeleider en als representant dien je de vraag van de vraaginbrenger. Aangezien je lid bent van de Whatsapp Groep ontvang je regelmatig bericht of je als representant wil fungeren. Dit hangt af van je beschikbaarheid natuurlijk. Je bent dan de hele avond aanwezig en de kans bestaat dat je wordt gevraagd of niet. Je hoeft net te betalen voor de avond maar je krijgt er ook geen vergoeding voor. Mocht er worden geloot onder de aanwezigen voor een opstelling dan geldt dit niet voor representanten tenzij anders wordt aangegeven. 

Agenda Opstellingsavonden in 2022

Wat levert meewerken aan een opstelling als representant je op?

Veel! En soms valt het kwartje pas later. Dat je ineens het licht ziet! Ik heb er al eerder een blog over geschreven. 

Als representant:

  • Krijg je nieuwe persoonlijke inzichten
  • Krijg je meer inzicht in systemisch werken
  • Leer je van je begeleider hoe jij het zelf wel of niet zou doen
  • Krijg je een beter beeld van wat speelt bij mensen (grote én kleine zaken)
  • Je wordt onderdeel van een hecht team, een community 
  • Je wordt aangeraakt op thema's die voor jou spelen (want waarom word jij nu net voor die rol gevraagd?) 
  • Je mag voelen voor een ander (en niet voor jezelf) en dat is vaker wat eenvoudiger dan voor jezelf voelen
Een representant vertelt "Ik prijs me gelukkig"

Cynthia, vaste representant bij de Opstellingsavonden

"Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline? Of ik dat wilde beschrijven. Een uitdaging die ik in beeld heb gevat omdat ik de juiste woorden er simpelweg niet voor had. Het is een gevoel en ik wilde het niet stuk praten. Maar misschien is het dat ook gewoon, dat gevoel wat er is, waarom vind ik het fijn met Jacqueline en waarom ga ik heeeel graag naar al haar opstellingen of vind ik haar coaching ongekend? Het is vooral ontdekken wat er is zonder heel veel woorden en het is ontmoeten zonder al te veel uitleg. En die ontdekkingen en ontmoetingen gaan in je systeem zitten, je weet dat je daar moet zijn en dat het veilig is. Voeg daar wat humor aan toe en het plaatje(het gevoel, in dit geval) klopt. Punt. Dat is precies wat Jacqueline biedt in haar werk en dat vind je terug in haar als sprankelende vrouw!"

Cynthia, vaste representant bij de representantenpool