Energetisch werk bij Sprankelend aan de Slag

Een energetische sessie geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft.

Concreet aan de slag met energie

Loop je rond met een concrete vraag? Weet je het antwoord eigenlijk al, maar twijfel je toch nog? Een energetische sessie geeft je in zeer korte tijd inzicht. Al in een half uur kom ik met jou tot de kern door mijn energie goed op je af te stemmen. Ik deel direct met jou de inzichten die ik voel en doorkrijg. Als je rationeel bent ingesteld, lijkt energetisch werken misschien hocus pocus, maar niets is zo concreet als energetisch werken. Het is aan jou wat je met de inzichten doet, want ook hier geldt, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en de stappen die je zet.

Wat is je vraag?

Geen een vraag is te gek voor een energetische sessie. Vragen kunnen liggen op het gebied van werk, je thuissituatie, geld, je gezondheid en de relaties die je momenteel hebt en onderhoudt. 

Soms is je vraag meer zakelijk ingestoken, soms wat meer privé. We hebben diverse rollen in het leven, maar als mens zijn we één. Dus kom jij met een werkvraag naar een energetische sessie, dan kan het zomaar zijn dat je privésituatie toch een rol speelt. En andersom. 

Plan hier je afspraak in!
Werken met energie en wat nodig is voor jou als klant

Het resultaat van energetisch werk

Energetisch werk is voor mijn klanten achterover leunen en aanhoren. Dit in tegenstelling tot coaching. Afhankelijk van je vraag kunnen dit de resultaten zijn:

  • Meer inzicht in de thema’s waarmee je worstelt
  • Bewustwording van het onderbewuste
  • Inzicht in je potentie en kwaliteiten/ talenten
  • Handvaten om te bepalen waar je wel energie in moet steken

Anderen over energetisch werken bij Sprankelend aan de Slag

“Jacqueline heeft bij mij een reading gedaan. Het was mijn eerste ervaring daarmee en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. ‘Ervaar het gewoon maar’ zei Jacqueline. Mijn thema is dat ik me nogal snel druk maak over allerlei zaken en graag controle wil uitoefenen op het verloop. Ik heb de wens om iets meer met de golven mee te bewegen. Dat vraagstuk legde ik aan Jacqueline voor. Vervolgens stemde ze op mij af en deelde ze de inzichten die zij doorkreeg. Zij noemt het communicatie van ziel tot ziel. Ik vind het ongekend dat zij in zo’n korte tijd precies wist te benoemen wat mij regelmatig in de weg zit. Door deze manier van werken kom je snel tot de kern. Uiteraard is het nu aan mij wat ik verder met deze inzichten doe. Ik merk dat ik in de eerste weken na deze energetische sessie mij er meer van bewust ben als mijn energie alleen meer in mijn hoofd zit en nauwelijks in de rest van mijn lijf. Het is een uitnodiging om wat meer te ervaren. Ik heb daar een handig foefje voor bedacht. Ik denk dan, ‘Wat meer in de billenstand, Hennie, in plaats van in de hoofdstand.’”

Hennie, november 2019

Geen hocus pocus, wel concreet. Plan hier je afspraak in

Ook wat aanscherping nodig?

Meteen aan de slag? Start dan met dit gratis (online) 5-dagen-plan Je intuïtie is dichterbij dan je denkt. Waarbij je ontdekt dat je intuïtie altijd bij je is en dat je alleen hoeft te (leren) luisteren. Met elke dag een e-mail waarin kleine oefeningen staan.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier