Jouw groei- en bloeiproces ondersteund

Dahlia’s leren mij ieder jaar weer om nog beter te leven met de seizoenen. In de lente kan ik verlangen naar het moment dat ze in bloei komen. Ik heb geduld nodig, want de dahlia bloeit pas als de tijd daarvoor is. In de zomer en in het najaar geniet ik uitbundig van de bloei-intensiteit van de vele bloemblaadjes aan de buigzame dahliastengel. Dagelijks maak ik een rondje door de tuin om steeds opnieuw te verbazen over de kracht van de dahlia’s. Na de bloei graaf ik de bollen voorzichtig op en geef ze een goed plekje op zolder. Ze mogen niet bevriezen! Om ze vervolgens in het voorjaar weer te planten. Het jaar rond. Voor alles is een tijd. Sprankelend aan de slag ondersteunt jouw groei- en bloeiproces met coaching, systemisch werk en energetisch werk.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Energetisch werk

Een energetische sessie geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Sprankelende Summerschool

Profiteer optimaal van je intuïtie tijdens de Sprankelende Summerschool (1 t/m 4 augustus) en benader jouw probleem, vraag, wens op een totaal andere manier dan je gewend bent. Dan ervaar je ineens dat het stroomt, dat de oplossingen en inzichten als automatisch tot je komen.

Sprankelende Summerschool

Wat zeggen mijn klanten?

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"De supervisie heeft zijn vruchten afgeworpen!"

Een referentie van een coach die in de supervisie leerde meer intuïtief op te stellen.

Saskia Antwerpen, stress- en burn-outcoach
Deze referentie lezen

"Wauw. Ik zag het voor mijn ogen ontvouwen"

Een referentie van een ondernemer die een zakelijke vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond – januari 2022
Deze referentie lezen

Ook wat aanscherping nodig?

Meteen aan de slag? Start dan met de online training "Word een intuïtie tijger". Waarbij je ontdekt dat je intuïtie altijd bij je is en dat je alleen hoeft te (leren) luisteren. Met elke dag een e-mail waarin kleine oefeningen staan.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier