Jouw groei- en bloeiproces ondersteund

Dahlia’s leren mij ieder jaar weer om nog beter te leven met de seizoenen. In de lente kan ik verlangen naar het moment dat ze in bloei komen. Ik heb geduld nodig, want de dahlia bloeit pas als de tijd daarvoor is. In de zomer en in het najaar geniet ik uitbundig van de bloei-intensiteit van de vele bloemblaadjes aan de buigzame dahliastengel. Dagelijks maak ik een rondje door de tuin om steeds opnieuw te verbazen over de kracht van de dahlia’s. Na de bloei graaf ik de bollen voorzichtig op en geef ze een goed plekje op zolder. Ze mogen niet bevriezen! Om ze vervolgens in het voorjaar weer te planten. Het jaar rond. Voor alles is een tijd. Sprankelend aan de slag ondersteunt jouw groei- en bloeiproces met holistische coaching, systemisch werk, energetisch werk en/of een bio-logisch consult.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Systemisch werk (familieopstellingen)

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Bio-logisch consult

Sprankelend aan de Slag verdiept zich al jaren in het thema gezondheid. Dit vanuit de holistische visie dat body en mind een uitermate krachtige combinatie zijn. Vanuit deze kennis en ervaring biedt Sprankelend aan de Slag een bio-logisch consult. Deze geeft jou meer inzicht in de mentale en/of fysieke reacties van jouw lichaam.

Lees verder

Energetisch werk

Een energetische coaching geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Wat zeggen mijn klanten?

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Ze kan feilloos de vinger op de zere plek leggen"

Maaike had direct een gerichte vraag: help me in het proces met mijn (verloren) tweelinghelft. Een periode van intensieve coaching met opstellingen volgde. Hieronder de referentie van Maaike.

Maaike | coachingstraject en enkele opstellingen
Deze referentie lezen

"Het is een kadootje voor jezelf waar je een levenslang profijt van hebt"

Ik ben in contact gekomen met Jacqueline via een vriendin die eerder al een familieopstelling bij haar heeft gedaan. Zelf ben ik erg rationeel ingesteld maar heb ik al jaren last van een onrustig onderbuikgevoel wat ik puur met verstand niet goed kon verklaren. Ik wilde naar het gevoel toe maar wel met de juiste begeleiding achteraf.

Ellen | Gegarandeerde opstelling met coaching achteraf
Deze referentie lezen

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier