Agenda Sprankelend aan de Slag

Gedurende het jaar organiseert Sprankelend aan de Slag diverse intuitieve Opstellingsavonden. Laagdrempelig. Veilig. Vertrouwd. Omgeving Breda en van 19-22 uur. Zie Tarieven voor de verschillende opties & investering.

Data Opstellingsavonden in 2022

Wil je meer weten over systemisch werk en/ of familieopstellingen? Lees dan gerust eerst deze pagina; hier wordt alles uitgelegd! In 2022 wordt ongeveer maandelijks een Opstellingsavond georganiseerd. Laagdrempelig, met gelijkgestemden, met bijzondere vragen die worden opgesteld. 

In 2022 zijn de data als volgt:

 • 14 juli
 • 28 september (let op!!)
 • 20 oktober
 • 23 november
 • 14 december (let op!!)

Wil je meer weten over de diverse opties? Lees dan de laatste alinea's van deze pagina goed door. 

Let op:

 • De Opstellingsavonden van 28 september en 14 december wijken af van de reguliere Opstellingsavonden.
 • Je kunt je alleen als deelnemer aanmelden.
 • Voor iedereen is de investering € 50 EUR incl. 21% btw.
 • Op basis van noodzaak voel ik wie een opstelling mag neerzetten. Iedereen heeft recht op een opstelling en ik voel wie er een krijg.
 • Locatie is Gemeenschapshuis De Dobbelsteen in Princenhage (Breda).

Sprankelende summerschool - noteer alvast in de agenda!

In de zomervakantie organiseer ik een "Sprankelende summerschool". Van maandag 1 t/m donderdag 4 augustus kun je (online) aanschuiven! Om 11 uur stipt behandelen we je probleem, situatie, uitdaging, te nemen besluit, droom of wens of verlangen. Iedere dag vanuit een andere invalshoek! Op donderdag komt alles samen en weet je (innerlijk) wat je te doen staat. 

Het duurt maximaal een uur, je krijgt per dag een werkblad en je krijgt voldoende gelegenheid om vragen te stellen!

Ik ben druk bezig met alles uitwerken. Voel je een ja, meld je dan via de link aan, het is gratis (een vakantie cadeautje)! Je hoeft je alleen voor de eerste dag (1 augustus) aan te melden, je wordt dan automatisch ook voor de overige dagen aangemeld. Let op: je kan je alleen voor alle dagen aanmelden.

Zodra ik meer info beschikbaar heb, laat ik dat via deze pagina weten.

Wil je alvast je plekje reserveren? Meld je dan hier aan!

Opties om deel te nemen aan de Opstellingsavond

Er zijn vier opties om deel te nemen aan de Opstellingsavond van Sprankelend aan de Slag. Hieronder worden ze een voor een toegelicht. 

Wil je toch liever een 1 op 1 opstelling in de praktijk van Sprankelend aan de Slag? Dat kan! Samen met Jacqueline ga je je vraag onderzoeken, wordt de vraag opgesteld met behulp van poppetjes en/ of andere objecten. Ook is het mogelijk dat gewerkt wordt met vloerankers, dus echt in de ruimte werken. Na de opstelling komen de opgedane inzichten aan bod en wordt afgesloten met een plan van aanpak: wat is de volgende stap om je doel te halen? De 1 op 1 opstelling kan ook plaatsvinden via Zoom of Teams. De investering voor een 1 op 1 opstelling is hetzelfde als een uur coaching. Gemiddeld is 1,5 tot 2 uur nodig voor een goede 1 op 1 opstelling.

Bekijk de investering voor je 1 op 1 opstelling

Optie 1: Deelnemen aan de Opstellingsavond

Je wilt graag eens een Opstellingsavond meemaken. Echter, gelijk een vraag neerzetten hoeft voor jou nog niet. Je bent nieuwsgierig naar de avond, de manier van werken en wil het eens ervaren. Dat kan! Als deelnemer aan een Opstellingsavond ben je aanwezig tijdens een Opstellingsavond. Je observeert de opstellingen en kan gevraagd worden om als representant te fungeren. Bij eventuele loting is het mogelijk dat je alsnog een vraag mag opstellen.

Als deelnemer ga je ook naar huis met nieuwe inzichten want de opstellingen kunnen ook jouw eigen thema's raken. En wat maakt bijvoorbeeld dat jij als representant wordt gevraagd? In mijn optiek is dat niet voor niets. 

 • De investering bedraagt 30 EUR excl. 21% btw.
 • Kies bij het aanmelden voor de optie "Deelname aan de Opstellingsavond" (zie link hieronder)
Ik meld me aan als deelnemer aan een Opstellingsavond

Optie 2: Zeker zijn van een opstelling

Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je gezin van herkomst onderzoeken. Kortom, je wilt graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren. 

 • De investering bedraagt 100 EUR excl. 21% btw.
 • Kies bij het aanmelden voor de optie "Zeker zijn van een opstelling" (zie link hieronder). Hierna neem ik contact met je op om je vraag kort voor te bespreken.
Ik wil graag zeker zijn van een opstelling

Optie 3: Zeker zijn van een opstelling inclusief intake

Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je gezin van herkomst of je team op het werk onderzoeken. Kortom, je wil graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren.

Voorafgaande aan de Opstellingsavond plannen we een intake in. Tijdens dit gesprek van ongeveer een uur gaan we je vraag, die je wilt opstellen, dieper onderzoeken. Soms kan het namelijk zo zijn dat je wel een idee hebt van wat je wil opstellen maar nog even samen wil finetunen. 

 • De investering bedraagt 195 EUR excl. 21% btw.
 • Kies bij het aanmelden voor de optie "Zeker zijn van een opstelling" (zie link hieronder). Hierna neem ik contact met je op om de intake in te plannen zodat we je vraag kunnen voorbespreken.
Ik wil zeker een opstelling doen inclusief intake

Optie 4: Zeker zijn van een opstelling inclusief intake en coaching achteraf

Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je huidige relatie onderzoeken. Kortom, je wil graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren.

De intake vindt voorafgaande aan de Opstellingsavond plaats (1 uur). De coaching erna (1,5 uur). Het is voor deze afspraak niet de intentie om de opstelling te evalueren danwel te analyseren. Wel gaan we kijken naar de opgedane inzichten en wat de volgende stap is in jouw ontwikkeling. 

 • De investering bedraagt 250 EUR excl. 21% btw.
 • Kies bij het aanmelden voor de optie "Zeker zijn van een opstelling" (zie link hieronder). Hierna neem ik contact met je op om de intake in te plannen zodat we je vraag kunnen voorbespreken. Tevens maken we direct een afspraak voor de coaching achteraf, zo'n twee tot drie weken later. Dan kan de opstelling in de tussentijd al zijn werk doen.
Ik wil zeker zijn van een opstelling inclusief intake en coaching

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier