Tarieven

Op mijn website vind je genoeg informatie over wat de diensten van Sprankelend aan de Slag inhouden. Maar wat is nu de investering in een dienst? 

Investering coaching

Sprankelend aan de Slag biedt coachtrajecten aan in de vorm van:

 • Een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en ervaar je hoe ik werk. Dit gesprek duurt een half uur. Neem vrijblijvend contact met me op om dit gesprek in te plannen.
 • Een eenmalige, intuïtieve coachsessie van 1 uur bedraagt € 80,-, van 1,5 uur bedraagt € 120,-. Een coachtraject van 4 sessies van 1,5 uur bedraagt bijvoorbeeld € 480,-
 • Een coachtraject op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek ga ik voelen wat nodig is voor jouw traject. Dit kan betekenen 5 of wellicht 8 sessies. Ik stuur je binnen een paar dagen mijn voorstel naar je toe. In dit voorstel vind je twee voorstellen waaruit je vervolgens zelf kan kiezen. Kies die optie die het beste bij je past. Een coachtraject op maat kan zakelijk gericht zijn (waarbij de werkgever betaalt) of privé gerelateerd. Of een combinatie van beiden.


Ieder traject begint met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een uitgebreid eerste gesprek. Natuurlijk als eerste bedoeld om te ervaren of er een klik tussen ons is. We diepen samen je vraag uit. Ik voel in het intakegesprek aan wat jij nodig hebt. Zo kan ik een offerte op maat voor je maken. Daarin staat precies omschreven hoeveel ik nodig denk te hebben om jou verder te helpen. Meestal gaat het om minimaal vier sessies van anderhalf uur. Meer kan ook, maar minder meestal niet. Tussen de individuele sessies zit meestal een maand. In die tijd kun je met opdrachten aan de slag.

Als je kiest voor een coachingstraject bij Sprankelend aan de Slag ben jij de persoon die mij inspireert om elke sessie specifiek in te vullen. Ik speel daarmee in op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik stel dingen voor en jij voelt of dat oké is. Zo is elke sessie anders. Vooral mensen die veel in hun hoofd zitten, willen vooraf precies weten wat er tijdens een Sprankelbijeenkomst gebeurt. Mijn uitnodiging aan jou is om het vooral te ERVAREN.

Wil je vanuit je hoofd meer naar je gevoel? Volg dan het coachtraject "van hard naar hart"

Investering energetische coaching of therapie

Sprankelend aan de Slag biedt de volgende diensten aan op energetisch vlak. Een energielezing, een gezinsreading en een huiskameravond.

Lees hieronder wat de dienst prescies inhoudt en wat de investering bedraagt: 

 • Energielezing. Gedurende een half uur "lees" ik jouw energie. De investering bedraagt € 40,-. Lees deze blog voor vragen die je kunt stellen tijdens een energielezing. De investering voor een energielezing van een half uur bedraagt € 40,-. 
 • Gezinsreading. Gedurende twee uur observeer, lees, neem ik de energie waar in jouw/ jullie eigen omgeving. Waarbij alle gezinsleden aanwezig zijn en hun eigen "ding" doen. Ik schrijf alle zaken op die ik waarneem, stel af en toe vragen. Aan het einde vertel ik mijn bevindingen aan de ouders/ verzorgers en geef ik hen tips & adviezen om zaken te veranderen. De investering bedraagt € 297,-. Ik schreef eerder een blog over mijn ervaring met een bijzonder gezin. 
 • Huiskameravond. Kom gezellig met vrienden, vriendinnen, collega's of familie langs en beurtelings krijgen jullie van mij een energielezing. Dit kan gebeuren aan de hand van voorwerpen (bijvoorbeeld een sieraad) of bloemen. De investering bedraagt € 15,- per persoon. Minimaal vier personen en maximaal zes. 
Plan hier direct je energetische coaching in!

Investering systemische coaching

Elk jaar organiseert Sprankelend aan de Slag een aantal keren een Opstellingsavond in Breda. Aanmelden kan via DEZE LINK

De opties zijn als volgt:

 • Als je kiest voor deelname aan de (familie)opstelling, dan betaal je € 30,-. 
 • Als je kiest voor een gegarandeerde opstelling (jouw opstelling vindt zeker plaats), dan betaal je € 50,-.
 • Bij een gegarandeerde opstelling is het mogelijk om een combinatiepakket af te nemen.
  • Optie 1: Na of vóór de opstelling heb je een coach-sessie van 60 minuten. Ofwel om je vraag m.b.t. de opstelling samen door te nemen of om de vervolgstappen na de opstelling te bespreken. Voor één uur coaching én een gegarandeerde opstelling betaal je € 100,-. 
  • Optie 2: Zowel vóór als na de opstelling krijg je 1,5 uur coaching. Het gesprek vooraf is een intakegesprek waarin we je vraag verder uitdiepen. Na de opstelling heb je een gesprek waarin we de volgende stap verder bespreken. Voor drie uur coaching én een gegarandeerde opstelling betaal je € 250,-.
Meld je gerust aan voor de eerstvolgende Opstellingsavond

Facturering

 • De factuur ontvang je voorafgaand aan de eerste afspraak of workshop. Mocht je niet in één keer kunnen betalen, dan kunnen we in onderling overleg een regeling treffen. Uiteraard geldt dit alleen voor de trajecten (niet voor de eenmalige afspraken).
 • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw tenzij anders aangegeven.
 • De factuur ontvang je via e-mail. Het is mogelijk om met iDeal te betalen. Wil je een zakelijke Tikkie ontvangen? Ook dat kan! Geef het gerust even aan.

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust met je vragen, ik beantwoord ze graag.

Laten we even bellen

Zin in groei?

Denk dan eens aan mij. Ik heb mijn portie POKON voor je klaar staan. We gaan samen onderzoeken wat op dit moment speelt. Laagje voor laagje pellen we de bol af. Zodat we jouw bol opnieuw kunnen laten groeien met de juiste hoeveelheid warmte (zon), water en liefde.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier