Tarieven

Op mijn website vind je genoeg informatie over wat de diensten van Sprankelend aan de Slag inhouden. Maar wat is nu de investering in een dienst? 

Facturering

 • De factuur ontvang je voorafgaand aan de eerste afspraak of workshop. Mocht je niet in één keer kunnen betalen, dan kunnen we in onderling overleg een regeling treffen. Uiteraard geldt dit alleen voor de trajecten (niet voor de eenmalige afspraken).
 • Alle prijzen zijn exclusief 21% btw tenzij anders aangegeven.
 • De factuur ontvang je via e-mail. Het is mogelijk om met iDeal te betalen. Wil je een zakelijke Tikkie ontvangen? Ook dat kan! Geef het gerust even aan.

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust met je vragen, ik beantwoord ze graag.

Investering systemische coaching

Elk jaar organiseert Sprankelend aan de Slag een aantal keren een Opstellingsavond in Breda. 

Als deelnemer aan de Opstellingsavond mag je observeren of -wanneer je wordt gevraagd- representeren. Je bent niet voor niets aanwezig dus ergens zullen je eigen thema's ook geraakt worden. Wil je zeker zijn dat jouw vraag wordt opgesteld, dan kun je een plek reserveren. Ook al heb je geen intake erbij, ik bel je dan vooraf even op om je vraag door te spreken. We hebben dus altijd een contactmoment voor en na de Opstellingsavond.

De opties zijn als volgt (investering is exclusief 21% btw):

 • Als je kiest voor deelname aan de Opstellingsavond (observeren/ representeren), dan betaal je € 30,-. 
 • Als je kiest voor een gegarandeerde opstelling (jouw opstelling vindt zeker plaats), dan betaal je € 100,-.
 • Als je kiest voor een intakegesprek (60 minuten/ live of online) en een gegarandeerde opstelling dan betaal je € 195,-.
 • Als je kiest voor een intakegesprek (60 minuten), een gegarandeerde opstelling en een coaching (90 minuten) na de opstelling, dan betaal je € 250,-.
Meld je gerust aan voor de eerstvolgende Opstellingsavond

Investering coaching

Sprankelend aan de Slag biedt coachtrajecten aan in de vorm van:

 • Een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en ervaar je hoe ik werk. Dit gesprek duurt een half uur. Neem vrijblijvend contact met me op om dit gesprek in te plannen.
 • Een eenmalige, intuïtieve coachsessie van 1 uur bedraagt € 80,-, van 1,5 uur bedraagt € 120,-. Een coachtraject van 4 sessies van 1,5 uur bedraagt bijvoorbeeld € 480,-
 • Een coachtraject op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek ga ik voelen wat nodig is voor jouw traject. Dit kan betekenen 5, wellicht 8 sessies of meer. Ik stuur je binnen een paar dagen mijn voorstel naar je toe. In dit voorstel vind je twee voorstellen waaruit je kan kiezen. Kies die optie die het beste bij je past. Een coachtraject op maat kan zakelijk gericht zijn (waarbij de werkgever betaalt) of privé gerelateerd. Of een combinatie van beiden. Het traject is toekomstgericht en we werken met doelen!

Als je kiest voor een coachingstraject bij Sprankelend aan de Slag ben jij de persoon die mij inspireert om elke sessie specifiek in te vullen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw traject en transformatie. Dus van belang is dat jij ook voelt of noteert wat je wil bespreken in de sessie. Daarnaast speel ik in op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik stel dingen voor en jij voelt of dat oké is. Zo is elke sessie anders. Vooral mensen die veel in hun hoofd zitten, willen vooraf precies weten wat er tijdens een Sprankelbijeenkomst gebeurt. Mijn uitnodiging aan jou is om het vooral te ERVAREN.

Wil je vanuit je hoofd meer naar je gevoel? Volg dan het coachtraject "van hard naar hart"

Investering energetische coaching of therapie

Sprankelend aan de Slag biedt de volgende diensten aan op energetisch vlak. Een energielezing, een gezinsreading en een huiskameravond.

Lees hieronder wat de dienst prescies inhoudt en wat de investering bedraagt: 

 • Energielezing. Gedurende een half uur "lees" ik jouw energie. Lees deze blog voor vragen die je kunt stellen tijdens een energielezing. De investering voor een energielezing van een half uur bedraagt € 40,-. 
 • Gezinsreading. Gedurende twee uur observeer, lees, neem ik de energie waar in jouw/ jullie eigen omgeving. Waarbij alle gezinsleden aanwezig zijn en hun eigen "ding" doen. Ik schrijf alle zaken op die ik waarneem, stel af en toe vragen. Aan het einde vertel ik mijn bevindingen aan de ouders/ verzorgers en geef ik hen tips & adviezen om zaken te veranderen. De investering bedraagt € 295,-. Ik schreef eerder een blog over mijn ervaring met een bijzonder gezin. 
 • Huiskameravond. Kom gezellig met vrienden, vriendinnen, collega's of familie langs en beurtelings krijgen jullie van mij een energielezing. Dit kan gebeuren aan de hand van voorwerpen (bijvoorbeeld een sieraad) of bloemen. De investering bedraagt € 15,- per persoon. Minimaal vier personen en maximaal zes. 
Plan hier direct je energetische coaching in!

Zin in groei?

Denk dan eens aan mij. Ik heb mijn portie POKON voor je klaar staan. We gaan samen onderzoeken wat op dit moment speelt. Laagje voor laagje pellen we de bol af. Zodat we jouw bol opnieuw kunnen laten groeien met de juiste hoeveelheid warmte (zon), water en liefde.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier