pablo2

"En dan de geleide meditatie zelf; het kán dus, met die koptelefoon op, achter het beeldscherm"

Deelnemer aan het webinar "Een kennismaking met de bewustzijnsstaten"

Een dag na het webinar ‘een kennismaking met de bewustzijnstaten’ op 14 mei 2020 ontving ik deze mail van één van de deelnemers.

Dit was niet de laatste keer!

“Ha Jacqueline, ik wil je laten weten dat je het webinar gisteravond hartstikke goed begeleidde. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij een online meditatie. Met een koptelefoon op, achter mijn beeldscherm mediteren, hoe dan? Maar het werkte! 

Wat ik fijn vond, is dat je op tijd startte (en eindigde!) en dat je iedereen aandacht gaf door kort te reageren op de berichten in de chat. Ondanks dat ik de andere deelnemers niet zag, had ik het gevoel dat we dit samen deden. Ook goed dat je tussentijds de chat uitzette. Daardoor kon ik blijven focussen op wat je zei en de afbeeldingen die je liet zien. Je gaf steeds uitleg over de volgende stap, daardoor weet je als deelnemer waar je aan toe bent. Dat vind ik héél prettig! 

En dan de geleide meditatie zelf; het kán dus, met die koptelefoon op, achter het beeldscherm. Het effect was bij mij vergelijkbaar als bij een meditatie ergens op locatie. Groot voordeel van een geleide meditatie thuis is dat je je volledig kunt richten op je eigen energie (alleen even zorgen dat je je huisgenoten informeert om je met rust te laten). 

En wat ik helemaal fijn vond, was dat ik daarna meteen in bad kon en naar bed. Niet meer naar huis fietsen door een donkere koude stad. Kortom, je hebt me met deze webinar verrast. Ik meld me zeker nog een keer aan.”

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Ik prijs me gelukkig!"

Ik prijs me gelukkig dat ik representant bij Jacqueline mag zijn. Heb nu een aantal keer een opstellingsavond bij Jacqueline mogen meemaken. Wat maakt dat ik me gelukkig prijs? Ik ga dat proberen te verwoorden.

Nathalie, vaste representant in de representantenpool
Deze referentie lezen

"Wil je vooruit in je leven? Dan is deze workshop van Sproet & Sprankel een aanrader!"

Into the woods: overwin dat wat nodig is om je droom te bereiken! Een workshop gegeven door Sproet & Sprankel.

Deelnemer aan de workshop van Sproet & Sprankel
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier