pablo2

"En dan de geleide meditatie zelf; het kán dus, met die koptelefoon op, achter het beeldscherm"

Deelnemer aan het webinar "Een kennismaking met de bewustzijnsstaten"

Een dag na het webinar ‘een kennismaking met de bewustzijnstaten’ op 14 mei 2020 ontving ik deze mail van één van de deelnemers.

Error: Page unknown - Reference: 0

Notice:Undefined index: iDefaultPage
Notice:Undefined index: pPage

Dit was niet de laatste keer!

“Ha Jacqueline, ik wil je laten weten dat je het webinar gisteravond hartstikke goed begeleidde. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij een online meditatie. Met een koptelefoon op, achter mijn beeldscherm mediteren, hoe dan? Maar het werkte! 

Wat ik fijn vond, is dat je op tijd startte (en eindigde!) en dat je iedereen aandacht gaf door kort te reageren op de berichten in de chat. Ondanks dat ik de andere deelnemers niet zag, had ik het gevoel dat we dit samen deden. Ook goed dat je tussentijds de chat uitzette. Daardoor kon ik blijven focussen op wat je zei en de afbeeldingen die je liet zien. Je gaf steeds uitleg over de volgende stap, daardoor weet je als deelnemer waar je aan toe bent. Dat vind ik héél prettig! 

En dan de geleide meditatie zelf; het kán dus, met die koptelefoon op, achter het beeldscherm. Het effect was bij mij vergelijkbaar als bij een meditatie ergens op locatie. Groot voordeel van een geleide meditatie thuis is dat je je volledig kunt richten op je eigen energie (alleen even zorgen dat je je huisgenoten informeert om je met rust te laten). 

En wat ik helemaal fijn vond, was dat ik daarna meteen in bad kon en naar bed. Niet meer naar huis fietsen door een donkere koude stad. Kortom, je hebt me met deze webinar verrast. Ik meld me zeker nog een keer aan.”

Meer weten over de webinars

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Coaching

Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Vanuit de wachtstand naar actie!"

Een referentie van een klant inzake energie lezen en mediumschap. Met een mooi inzicht dat blijven piekeren geen vooruitgang geeft.

Kim, neemt een energielezing en mediamieke lezing af
Deze referentie lezen

"Ik werd op een respectvolle manier uitgedaagd in het coachingstraject"

Een referentie van een vrouw, die twee coachingstrajecten van meer dan 10 afspraken heeft afgenomen. Inclusief het bijwonen van een Opstellingsavond als deelnemer en inbrengen van twee vragen tijdens een privé Opstellingsavond.

Sandra, 45+, zakelijk coachingstraject inclusief Opstellingen
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier