pablo2

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

(G)een hulpvraag

Toen ik een periode niet lekker in mijn vel zat, zocht ik iemand die mij zou kunnen ‘lezen’. Ik had niet direct een concrete hulpvraag. Mijn vader kende Jacqueline via zijn werk en gaf mij de tip om naar haar toe te gaan.

Meteen op mijn gemak

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacqueline en in haar werkruimte. Het lijkt op een gewone woonkamer. Op diverse plaatsen liggen edelstenen. Dat geeft een fijne energie vind ik. Toen ik binnenkwam, stond er een muziekje op. Ook een potje thee was al gezet. Jacqueline informeerde naar mijn vraag. Ze stemde vervolgens op mij af en begon te vertellen wat er bij haar binnenkwam. Ik hoefde alleen te zeggen of het klopte ja of nee. Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt! Dat is echt bijzonder.

Bewustzijn & inzicht

Wat nodig is dat je je openstelt en kwetsbaar durft op te stellen. Jacqueline hield mij een spiegel voor. Confronterend, maar tegelijkertijd kreeg ik de bevestiging van wat ik zelf al dacht. Dat heeft mij meer zelfkennis gegeven. Sommige dingen die Jacqueline in de energielezing zei, vielen pas later op zijn plaats. Ik ben mij er nu veel meer van bewust dat ik de bevestiging uit mezelf mag halen. Met dat inzicht ben ik nog steeds erg geholpen. Bewustzijn is de eerste stap bij het leren van een nieuw patroon.

Spirit

Een van de energielezingen was ‘Spirit’. Jacqueline stemde af op de energie van overleden personen om mij heen. Zij gaf vooraf aan: ‘je krijgt niet wat je wilt maar alleen wat je nodig hebt’. In mijn geval kreeg zij contact met mijn overleden oma. ‘Let op jezelf en doe het rustiger aan’ was de boodschap van mijn oma voor mij. Ik vond dat aanvankelijk wat weinig, maar later zag ik de waarde van deze boodschap in.

Appen met Jacqueline

Toen ik na de sessies nog vragen had aan Jacqueline heb ik haar geappt. Ik kreeg een uitgebreid antwoord van haar terug! Ik vind haar een fijne vrouw met wie het gemakkelijk is om dingen te delen.

Ook benieuwd wat een lezing jou kan opleveren?

Je kan een vraag paraat hebben of niet. Wat nodig is om te delen, wordt gedeeld! Daar mag je op vertrouwen. Kijk op deze pagina om meer informatie over energetisch werk te krijgen. 

Boek hier direct je afspraak!

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische coaching geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Ze kan feilloos de vinger op de zere plek leggen"

Maaike had direct een gerichte vraag: help me in het proces met mijn (verloren) tweelinghelft. Een periode van intensieve coaching met opstellingen volgde. Hieronder de referentie van Maaike.

Maaike | coachingstraject en enkele opstellingen
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier