pablo2

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

(G)een hulpvraag

Toen ik een periode niet lekker in mijn vel zat, zocht ik iemand die mij zou kunnen ‘lezen’. Ik had niet direct een concrete hulpvraag. Mijn vader kende Jacqueline via zijn werk en gaf mij de tip om naar haar toe te gaan.

Meteen op mijn gemak

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacqueline en in haar werkruimte. Het lijkt op een gewone woonkamer. Op diverse plaatsen liggen edelstenen. Dat geeft een fijne energie vind ik. Toen ik binnenkwam, stond er een muziekje op. Ook een potje thee was al gezet. Jacqueline informeerde naar mijn vraag. Ze stemde vervolgens op mij af en begon te vertellen wat er bij haar binnenkwam. Ik hoefde alleen te zeggen of het klopte ja of nee. Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt! Dat is echt bijzonder.

Bewustzijn & inzicht

Wat nodig is dat je je openstelt en kwetsbaar durft op te stellen. Jacqueline hield mij een spiegel voor. Confronterend, maar tegelijkertijd kreeg ik de bevestiging van wat ik zelf al dacht. Dat heeft mij meer zelfkennis gegeven. Sommige dingen die Jacqueline in de energielezing zei, vielen pas later op zijn plaats. Ik ben mij er nu veel meer van bewust dat ik de bevestiging uit mezelf mag halen. Met dat inzicht ben ik nog steeds erg geholpen. Bewustzijn is de eerste stap bij het leren van een nieuw patroon.

Spirit

Een van de energielezingen was ‘Spirit’. Jacqueline stemde af op de energie van overleden personen om mij heen. Zij gaf vooraf aan: ‘je krijgt niet wat je wilt maar alleen wat je nodig hebt’. In mijn geval kreeg zij contact met mijn overleden oma. ‘Let op jezelf en doe het rustiger aan’ was de boodschap van mijn oma voor mij. Ik vond dat aanvankelijk wat weinig, maar later zag ik de waarde van deze boodschap in.

Appen met Jacqueline

Toen ik na de sessies nog vragen had aan Jacqueline heb ik haar geappt. Ik kreeg een uitgebreid antwoord van haar terug! Ik vind haar een fijne vrouw met wie het gemakkelijk is om dingen te delen.

Ook benieuwd wat een lezing jou kan opleveren?

Je kan een vraag paraat hebben of niet. Wat nodig is om te delen, wordt gedeeld! Daar mag je op vertrouwen. Kijk op deze pagina om meer informatie over energetisch werk te krijgen. 

Laten we even bellen

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Loop je rond met een concrete vraag? Weet je het antwoord eigenlijk al, maar twijfel je toch nog? Een energetische sessie geeft je in zeer korte tijd inzicht. Al in een half uur kom ik met jou tot de kern door mijn energie goed op je af te stemmen. Ik deel direct met jou de inzichten die ik voel en doorkrijg. Als je rationeel bent ingesteld, lijkt energetisch werken misschien hocus pocus, maar niets is zo concreet als energetisch werken. Het is aan jou wat je met de inzichten doet, want ook hier geldt, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en de stappen die je zet.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Vanuit de wachtstand naar actie!"

Een referentie van een klant inzake energie lezen en mediumschap. Met een mooi inzicht dat blijven piekeren geen vooruitgang geeft.

Kim, neemt een energielezing en mediamieke lezing af
Deze referentie lezen

"Professioneel en vertrouwd..."

Een referentie van een klant inzake 1 op 1 coaching met zes afspraken. Een bijzondere reis.

Klant die een coachingstraject afnam
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier