pablo2

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Klant Bio-Logisch consult

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Met Jacqueline ben ik verder op onderzoek uitgegaan. Door de vragen die ze stelde werd ik emotioneel geraakt. Ik kwam erachter dat een bepaald patroon me nog steeds in de weg zit. Jacqueline gaf me ook het inzicht dat mijn man en ik allebei, in verschillende situaties, op dezelfde manier reageren. Iets wat ik zelf niet had opgemerkt. Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen. 

Jacqueline heeft een hele fijne, warme en rustige manier van vragen stellen, luisteren en vertellen. Hierdoor voel ik me veilig en gehoord bij haar. Als je dichterbij je gevoel wil komen, raad ik je écht Jacqueline aan!"

Wil je ook de bio-logische achtergrond van jouw klachten en pijnen weten?

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Bio-logisch consult

Sprankelend aan de Slag verdiept zich al jaren in het thema gezondheid. Dit vanuit de holistische visie dat body en mind een uitermate krachtige combinatie zijn. Vanuit deze kennis en ervaring biedt Sprankelend aan de Slag een bio-logisch consult. Deze geeft jou meer inzicht in de mentale en/of fysieke reacties van jouw lichaam.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"je hoeft niet altijd heel diep te gaan om grootse inzichten te krijgen over jezelf"

Tijdens de creatieve meditatieve sessie teken je ongeremd wat je onderbewuste aangeeft. Dat geeft al zoveel informatie over jezelf. Heel mooi en fijn.

Josine, deelnemer aan het webinar "Intentie, meditatie & creatie"
Deze referentie lezen

"De supervisie heeft zijn vruchten afgeworpen!"

Een referentie van een coach die in de supervisie leerde meer intuïtief op te stellen.

Saskia Antwerpen, stress- en burn-outcoach
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier