pablo2

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Klant Bio-Logisch consult

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Met Jacqueline ben ik verder op onderzoek uitgegaan. Door de vragen die ze stelde werd ik emotioneel geraakt. Ik kwam erachter dat een bepaald patroon me nog steeds in de weg zit. Jacqueline gaf me ook het inzicht dat mijn man en ik allebei, in verschillende situaties, op dezelfde manier reageren. Iets wat ik zelf niet had opgemerkt. Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen. 

Jacqueline heeft een hele fijne, warme en rustige manier van vragen stellen, luisteren en vertellen. Hierdoor voel ik me veilig en gehoord bij haar. Als je dichterbij je gevoel wil komen, raad ik je écht Jacqueline aan!"

Wil je ook de bio-logische achtergrond van jouw klachten en pijnen weten?

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Bio-logisch consult

Sprankelend aan de Slag verdiept zich al jaren in het thema gezondheid. Dit vanuit de holistische visie dat body en mind een uitermate krachtige combinatie zijn. Vanuit deze kennis en ervaring biedt Sprankelend aan de Slag een bio-logisch consult. Deze geeft jou meer inzicht in de mentale en/of fysieke reacties van jouw lichaam.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

"Ze kan feilloos de vinger op de zere plek leggen"

Maaike had direct een gerichte vraag: help me in het proces met mijn (verloren) tweelinghelft. Een periode van intensieve coaching met opstellingen volgde. Hieronder de referentie van Maaike.

Maaike | coachingstraject en enkele opstellingen
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier