pablo2

"Met de bevestiging dat ik op de goede weg ben"

Deelnemer aan de Opstellingsavond

Een referentie van een deelnemer van een opstellingsavond. Zij mocht een stilte-opstelling doen.

Mijn visie

De visie die ik heb voor de opstellingsavonden is dat geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met een vorm van energetisch werk. Te weten opstellingen. Naast de meer traditionele opstellingen van Hellinger laat ik de deelnemers ook andere opstellingen ervaren. Op maat naar aanleiding van de vraaginbrenger natuurlijk. Dynamiek, aandacht, lachen en oprechtheid zijn termen die op zo’n avond van toepassing zijn. 

Zo ook tijdens deze opstellingsavond. Het thema betrof werk. En de stilte-opstelling was aan de beurt. De deelnemer werd geloot. Op dat moment verifieerde ik nog even of het voor haar goed voelde om deze vorm van opstelling uit te voeren (anders kiezen we een andere vorm). Ze sprong bijna van haar stoel en gaf gelijk aan dat ze graag de stilte-opstelling wilde doen. Ze was er helemaal klaar voor, mooi! 

Reactie deelnemer
Jacqueline wilde oefenen met ‘energie lezen’. Ik zag haar oproep voor proefklanten bij Yogasite en werd er toe aangetrokken. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd :) . Later nam ik deel aan een opstellingsavond waarin loopbaanvragen centraal stonden. 

Tijdens de opstellingsavond kreeg ik de gelegenheid om zelf een ‘stilte-opstelling’ te begeleiden, mijn eigen opstelling dus. Best wel spannend, zo voor de hele groep. Maar het ging goed en ik kreeg vooral de bevestiging dat ik op de goede weg ben! 

Jacqueline is kundig, sensitief en praktisch. De term sprankelend past haar perfect. Voor mij staat het voor de beweging die zij in korte tijd teweeg kan brengen. Ik ging wijzer en opgeruimder naar huis. Ik hou van de afwisseling die Jacqueline gebruikt; een lied, een gedicht en mooie kaarten die iets over jezelf vertellen. 

Vooral mensen die geïnteresseerd zijn om kennis te maken met (familie)opstellingen, maar dit spannend vinden, zou ik een avond met Jacqueline aanraden. Jacqueline neemt je op een relaxte en luchtige manier mee in de wereld van systemisch werk. Zij legt uit, lacht, stuurt aan en geeft iedereen de ruimte. Na een paar uur ga je zelf ook Sprankelend naar huis! Geen twijfels, gewoon doen! 

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier