pablo2

"De Opstellingsavond is een avond met impact die ik niet snel zal vergeten"

Deelnemer aan de Opstellingsavond

Een referentie van een deelnemer/ representant van de Opstellingsavond van 23 maart 2018.

Een avond over fysieke pijn

Eind maart was ik te gast in het Boshuis in Breda voor een avond opstellingen over fysieke pijn. Jacqueline verwelkomde ons allemaal hartelijk in een prachtige lichte ruimte waar je zo het bos in keek. Een tafel met koffie, thee, water, paaseitjes en zelfgemaakte pure bonbons stond klaar. 

Op de vloer lagen allemaal verschillende fotokaarten waar ieder er één van uit mocht kiezen. Toen iedereen er was opende Jacqueline de avond met een korte uitleg, een mooi nummer en ieder stelde zichzelf voor aan de hand van de fotokaart die we hadden uitgekozen. 

We begonnen de avond met twee waarneemoefeningen om alvast te ervaren hoe het is om zuiver waar te nemen. Er werd volop gepraat, gelachen en gedeeld. Toen was het tijd voor de eerste opstelling. 

Jacqueline had aan het begin van de avond al uitgelegd dat er van alles kon gebeuren en zij de energie volgde. Het zou dus zomaar kunnen dat het thema “fysieke pijn” misschien niet aan bod kwam als er iets anders voorbij kwam. En zo ging het ook. 

De eerste vragensteller werd middels loting gekozen en het klopte precies dat zij gekozen werd. Het was voelbaar dat iedereen het haar gunde en dat het haar tijd was. Er ontstond een intense en mooie opstelling die voelbaar liefde en heling bracht. Dit kon mede ontstaan door de liefdevolle en zachte manier van begeleiden van Jacqueline. Ze weet precies de balans te vinden tussen leiden en volgen. Ze durft stiltes te laten vallen en dingen te laten ontstaan. Maar ze durft ook keuzes te maken en uit te proberen. 

Dit kwam ook duidelijk naar voren tijdens de tweede opstelling. Met respect en humor wist Jacqueline de juiste snaar te raken en er ontstond een opstelling met enorme diepgang gedragen door lichtheid. 

Zelf ben ik twee keer gevraagd als representant en ik weet dat dat niet voor niets is. De rol waar je voor gevraagd wordt, heeft je wat te bieden. Ik mocht “het gevoel” en later “de regie” zijn. Laat dat nou net twee belangrijke thema’s in mijn leven zijn. Zowel qua werk als privé. 

Wat ik persoonlijk uit deze avond haal, is: dat als ik deze twee delen van mij met elkaar verenig ik nog krachtiger mijn beslissingen vanuit mijn hart kan nemen. Ik nog meer leef wie ik ben. Moeitelozer, lichter, krachtiger. 

Een avond met impact die ik niet snel zal vergeten. Dankjewel Jacqueline en alle anderen.

Wat vinden anderen van een Opstellingsavond?

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier