pablo2

"Meer energie door uit te spreken en los te laten"

Klant die een energielezing wilde

Een referentie van een klant inzake energie lezen. Hoe uitspreken zorgt voor (eerder) loslaten. In plaats van vasthouden.

Zeggen wat je vindt & voelt

Klanten zonder verwachtingen dagen mij het meeste uit. Waarom? Omdat zij het aan mij laten wat er mag gebeuren, nl. datgene wat nodig is. Ik kan me goed herinneren van ons gesprek dat deze klant me vertelde dat zij altijd wel alles uitsprak wat zij ergens van vond. En dat was volgens mij een soort breekpunt in het gesprek. Want uitspreken wat je vindt is absoluut iets anders dan uitspreken hoe je je voelt!

Een voorbeeld. Haar partner gaf een keer aan: Vanavond krijgen we bezoek. Haar reactie was dat ze er iets van vond en vervolgens zorgde ze ervoor dat ze niet thuis was. Dat kostte haar in ieder geval veel meer energie. Want niet alleen zat ze van binnen met het gevoel; ze ging daarnaast ook regelen dat ze niet thuis was. Door aan te geven wat zij voelde, namelijk dat zij 'gewoon een avond op de bank wil zitten' omdat zij behoefte heeft aan 'samen zijn en rust' levert haar, naast een goed gesprek met haar partner over wat ze voelt, ook energie op.

Zeggen wat je vindt (ratio/ hoofd) versus zeggen wat je voelt en wat je zou willen, geeft een ander resultaat.

Reactie klant 
Ik ben bij Jacqueline geweest om mijn energie te laten lezen. Het leek mij leuk om eens zoiets te doen en ik had er geen verwachtingen van.

Aan de ene kant heeft ze dingen over mij verteld die ik herken. Soms was die herkenning leuk, maar vaak ook waardevol. Omdat ik op die manier weer herinnerd werd aan bijv. wat belangrijk voor mij is. En die herinnering zorgt ervoor dat ik daar weer meer aandacht aan schenk.

Aan de andere kant heeft de energie lezing ook voor inzichten gezorgd. Mijn meest waardevolle inzicht was dat ik in gedachten lang door kan gaan over iets wat er speelt. En dat mij dat veel energie kost. Dat ik veel meer energie zou hebben als ik hetgeen eerder los kan laten door het uit te spreken! Hier ben ik nu volop mee aan het oefenen! :)

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische coaching geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier