pablo2

"Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!"

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Goede ambitie, perfect. Nu de rest ook!

In zes uur tijd, in drie sessies van twee uur, gaan we met elkaar aan de slag om de intuïtie, het gevoel verder te ontwikkelen. Met de ambitie is vooralsnog niks mis; ze willen wel! We werken met wat er op dat moment nodig is. Hierbij de referentie van een vrouw van 62 jaar.

Reactie deelnemer
Ik geloof niet in toeval en toen Jacqueline me deze aanbieding deed, ben ik daar gelijk op in gegaan. 

De drie sessies hebben mij nieuwe inzichten gegeven, zoals hoe een ander reageert op een situatie, zo anders als ik dat doe. Mooi om dat verschil te ervaren en dat het zo ook mag zijn. Daarnaast heeft het mij meer bewust gemaakt, bewustwording gegeven. En kan ik mijzelf eraan herinneren dat het niet altijd is zoals ik bedenk. En dat geeft bevrijding! 

De eerste stap die ik ga zetten na deze sessies is het lezen van mijn aantekeningen, het draaien van de muziek en mezelf terugzetten in dat moment. Wat er dan gebeurt, ik laat het op me af komen! 

Ik had vooraf zeker mijn twijfels over het traject, want er was een leeftijdsverschil met de andere deelneemsters. Daarbij zitten zij ook in een andere levensfase. Uiteindelijk was het verschil in leeftijd en de andere levensfase onbelangrijk. 

Ik merkte dat ik de intuïtieve methodes, die Jacqueline gebruikte erg fijn en verrassend vond. Naast de muziek die ze draaide bij aanvang van de sessies, het creatieve gedeelte en ook de heerlijke ruimte die ons allen werd gegeven. 

Ik raad dit traject zeker andere vrouwen aan omdat je in een liefdevolle en veilige omgeving wordt gestimuleerd om aan je “intuïtieve” zelf te werken. 

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier