pablo2

"Anders leren zien..."

Klant met een zakelijk coachingstraject

Een referentie van een klant inzake coaching op het werk.

Verschillende functies, verschillende vaardigheden nodig

Mijn klant, een medewerker met coördinerende verantwoordelijkheden, is werkzaam binnen een overheidsorganisatie. Hij had naast zijn huidige functie gesolliciteerd naar een tweede (deeltijd) functie, waarvoor hij was aangenomen. Dus bij dezelfde werkgever had hij ineens twee banen. De tweede baan betrof een totaal andere functie waarvoor andere vaardigheden nodig waren. Het coachingstraject was in zijn geval gericht op het verder ontwikkelen van specifieke vaardigheden die hij nodig had om zijn tweede functie naar tevredenheid te kunnen vervullen.

Het traject bestond uit acht sessies, inclusief een intakegesprek en een afsluitend evaluatiegesprek met de klant en de opdrachtgever. De klant kreeg na elke sessie (om de drie/ vier weken) een huiswerkopdracht mee. Ook diende hij een reflectieverslag van de sessie te maken en deze op te sturen, zodat e.e.a. beter bleef hangen. Zowel de verslagen als het huiswerk werden tijdens de sessies besproken. Op basis van ingebrachte cases van de klant zelf werd op een eclectische manier gewerkt aan de coachvraag van de klant. 

Reactie van de klant
Mijn coachingstraject bij Sprankelend aan de Slag zou niet dezelfde waarde voor me hebben gehad zonder mijn coach: Jacqueline. Zij heeft de gave om mij op een ogenschijnlijk onzichtbare, en heel natuurlijke manier, me mijn grenzen op te laten zoeken. Vervolgens gaf ze mij tijdens onze sessies het vertrouwen en de kracht om over deze grenzen te stappen. Dit in een vertrouwde sfeer, sprankelend, met de nodige humor en inspirerende gesprekken. 

Ik kijk terug op  mijn traject als een grote oefening in omdenken. Omdenken begint bij het zien van de feiten en dat is meteen de moeilijkste stap. Jacqueline heeft me geholpen anders te leren zien en daar kijk ik met veel plezier op terug!

Ontdek of jouw coachvraag zakelijk is

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier