pablo2

"Ze kan feilloos de vinger op de zere plek leggen"

Maaike | coachingstraject en enkele opstellingen

Maaike had direct een gerichte vraag: help me in het proces met mijn (verloren) tweelinghelft. Een periode van intensieve coaching met opstellingen volgde. Hieronder de referentie van Maaike.

Wat een coachtraject inclusief meerdere opstellingen al wel niet kan brengen

Als alleengeboren tweeling zocht ik naar een manier om zelf meer ín het leven te staan. Jacqueline zorgde er meteen voor dat die spannende zoektocht ook veilig voelde. Ze voelt je goed aan, haar humor is fijn, ze weet je te prikkelen en kan feilloos de vinger op de zere plek leggen.

Ik ben heel dankbaar voor de mooie inzichten tijdens mijn reis. En de opstellingen vergeet ik nooit meer, zo bijzonder! Hoe het zich voor je ogen ontvouwt... en alles klopt. Inmiddels is er evenwicht. Mijn tweelingzus is daar en ik ben hier, en dat is oké. Ook mijn broers die niet in dit leven zijn, kregen een plek. Ik voel me dankbaar dat ons hele gezin nu in het licht mag staan.

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier