pablo2

"Lekker in mijn vel, meer luisteren naar mijn gevoel!"

Irene, "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur

Een referentie van een gevoelige vrouw van 43 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Lekker in mijn vel. Heerlijk

Voor mij was de aanleiding om mee te doen aan deze groepssessies de ervaring, die ik eerder had met Jacqueline tijdens een opstellingsavond en daarop volgend een individueel gesprek. 

De belangrijkste inzichten naar aanleiding van het traject zijn:

  • Hoe belangrijk het is om een inzicht te voelen in je lichaam,
  • Om even stil te staan bij waar je bent, door het doen van een meditatie.
  • Mijn verlangen uit te spreken.


Ik heb voor mezelf een aantal acties uitgezet, namelijk… Mijzelf uitspreken, stappen zetten om nieuwe dingen te ondernemen, eigenlijk vooral mijzelf uitspreken en voor mijn eigen verlangen en geluk kiezen, mijzelf op de eerste plaats zetten. Minder streven naar perfectie. Het inzicht toepassen dat ik kies voor perfectie (onhaalbaar) en de ander pleasen (onhaalbaar). Met als resultaat: lekker in mijn vel, meer luisteren naar mijn intuïtie / gevoel! 

Tijdens het traject heb ik mijn opleidingswens op mijn werk gedeeld, ben ik meer in mijn kracht gaan staan en meer in mijzelf gaan geloven. De eerste stap die ik heb gezet is om mijzelf op de eerste plaats te zetten. Hoewel dit misschien niet heel tastbaar klinkt, is het -voor mij- wel echt een ander gevoel. 

Jacqueline past de toe te passen methode aan bij de mensen die aan tafel zitten. Daarnaast: meditatie/ muziek aan het begin was erg lekker. Dan zak je goed. Opschrijven en in een boom hangen van wensen maakt het ook tastbaarder en geeft de groep een geheel. Dat het meer samen is. Elkaar feedback geven werkt erg goed. Diversiteit is prettig. 

Jacqueline maakt het echt een groepsonderwerp. Ze is eerlijk en betrokken, geeft mooie feedback en laat je erg in je waarde, ze kan goed kijken. Jacqueline geeft ook iets persoonlijks doordat het in een mooie (werk)ruimte is in haar huis. Met lekkere thee, kaarsen en kleine lekkernijtjes. 

Ik raad dit traject zeker aan! Kijk je er naar uit om met een kleine groep aan de slag te gaan in een korte tijd, wil je aan jezelf werken en meer genieten in het leven, ga dan zeker eens in gesprek met Jacqueline om te kijken wanneer er weer een groep start. 

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier