pablo2

Test beschikbaar: is jouw coachingsvraag ook zakelijk van aard?

 26/03/2020

Zo ja, dan kan dat mogelijk voordelen hebben voor jouw coachingstraject! Maak de test en kom erachter of het zo is. Je krijgt dan ook gelijk tips hoe daarmee om te gaan.

Dat je coaching wil, is duidelijk!

Maar ... of de coaching ook betrekking heeft op je werk? Dat weet je nog niet! De test die Sprankelend aan de Slag heeft ontwikkeld, is laagdrempelig en geeft direct inzicht in dit vraagstuk. Als je het antwoord weet, dan kun je daar direct actie op ondernemen. 

Wat ik heb gemerkt
Is dat mijn klanten vooral voor prive gerelateerde vraagstukken coaching wensen. Tijdens het coachingstraject, vaak al bij het eerste gesprek, wordt duidelijk dat werk ook een belangrijk component is. Maar wat als op dat moment geen opleidingsbudget op je werk meer beschikbaar is? Het zou mooi zijn, om maar iets te noemen, dat je de werkgever kan vragen om vergoeding van de coaching. Hij of zij profiteert hier natuurlijk ook van. 

Daarnaast kun je zelf ook op onderzoek uitgaan: wat is er aan de hand? 

Klik op de link, meld je aan voor Sprankelnieuws & je ontvangt via e-mail direct de gratis test
In een vervolgbericht ontvang je tips hoe hiermee om te gaan (met het resultaat van de test).

Relevante links:

Behoefte aan verdieping?

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier