Jouw coachingsvraag, zakelijk of privé?

Is jouw coachingsvraag werkgerelateerd of toch meer een privévraagstuk? Deze test van Sprankelend aan de Slag geeft je daarover meer helderheid.

 • De test is makkelijk uit te voeren
 • Binnen enkele seconden weet je waar je aan toe bent
 • Wat te doen: mail me, print de test uit, volg de pijlen en weet het antwoord!

Stuur mij jouw bericht of vraag

Wil je me graag persoonlijk spreken? Dat kan!

Welke coachingsvraag heb jij? 

Wees niet verbaasd als jouw coachvraag in eerste instantie vooral privé van aard is, maar tóch samenhangt met je werk. Als mens zijn we één. Je hebt meerdere rollen, maar je leeft maar één leven. Bij de coaching van Sprankelend aan de Slag kun je zowel met werkgerelateerde vragen als privégerelateerde vraagstukken terecht voor coaching.

De test

De test is een pijlschema waarin duidelijk wordt hoe het is gesteld op je werk. En of je werk verandering nodig heeft. Zo ja, dan kun je dat meenemen in de coaching!

Klik hieronder op de link of vul het contactformulier in (rechtsbovenin de pagina) en vermeld dat je graag de test wil ontvangen (ïk heb interesse in..."). Je ontvangt de test vanzelf in je mailbox. Weet wel, dat als je via deze weg de test aanvraagt, je ook Sprankelnieuws ontvangt. Mocht je geen interesse hebben in Sprankelnieuws dan kun je makkelijk via de knop "unsubscribe" -onderaan de nieuwsbrief- je abonnement opzeggen.

Klik hier om de test aan te vragen

Wat klanten hebben ervaren

"Mijn huidige werk kost mij al maanden veel energie, de werkzaamheden zijn geen uitdaging meer en ik twijfel of mijn huidige werkgever nog bij mij past. Ik sta stil in mijn ontwikkeling en wil graag weten waar mijn werkelijke passie ligt. 

Dankzij de diverse opdrachten in het Werkboek Loopbaan en de persoonlijke coaching van Jacqueline heb ik al grote vorderingen gemaakt. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en onderzoek nu of een andere loopbaan mij het werkgeluk gaat brengen wat ik al zo lang mis.

En die zoektocht geeft al gelijk een enorme energie-boost! Het is heerlijk om intensief met jezelf bezig te zijn en je bewust te zijn van je valkuilen. Het zet me weer op scherp!"

Coaching, vanuit persoonlijk perspectief

Behoefte aan coaching ontstaat vaak nadat je al een tijdje rondloopt met een onbestemd gevoel. Je weet niet meer zo goed wat je wilt. Rationeel heb je alles om gelukkig te zijn, maar het voelt niet zo. Je wilt het wel anders aanpakken maar op de een of andere manier lukt dat maar niet. Dat onbestemde gevoel uit zich aanvankelijk vooral thuis. De coachingsvraag gaat over:

 • Zelfontwikkeling
 • Conflictsituaties
 • Behoefte aan meer zelfkennis

Coaching, vanuit zakelijk perspectief

Behoefte aan coaching bij een werkgerelateerde vraag ontstaat vaak als je al een tijdje bij dezelfde werkgever werkt. Je doet het werk met twee vingers in de neus en merkt dat je werk jou geen energie meer geeft. Je begint de uitdaging te missen. Je wilt nog niet weg, maar kijkt wel voorzichtig om je heen. Uit loyaliteit met je werkgever en je collega’s komen vervolgstappen maar niet van de grond. Jouw futloosheid heeft een weerslag op jouw andere rollen buiten het werk. De coachingsvraag gaat over:

 • Loopbaanvraagstuk
 • Werkplezier
 • Ontwikkeling en persoonlijke groei

Coachingsaanpak

In een uitgebreid intakegesprek diep ik, als groeicoach van Sprankelend aan de Slag, je vraag uit. Ik maak een inschatting van het aantal coachingssessies (minimaal vier sessies van anderhalf uur). Bekijk gerust de onderdelen uit mijn coachingsaanpak.

Mijn aanpak

Coachingsresultaten bij zakelijke en/of privégerelateerde vraagstukken

 • Nieuwe inzichten en praktische tips voor thuis en/of op je werk
 • Meer rust
 • Handvatten om je zelf sturing te geven, thuis en/of op je werk
 • Herkenning en bewustwording van je gedrag thuis en/of op je werk zodat je dit kunt ombuigen naar gewenst gedrag
Bel me gerust om te sparren