Menu

Een coachingstraject; puur afgestemd op JOU en wat JIJ nodig hebt

Mijn klanten zijn hardwerkende mensen. Hebben een goede baan. Zijn tevreden met hun leven. Ze geven zichzelf het cijfer 7 of zelfs een 8. En toch … als bijvoorbeeld de kinderen wat minder zorg nodig hebben, je dezelfde taken op het werk voor de zoveelste keer afrondt, dan gaat het schuren. Het werk, thuis maar vooral in en om jou zelf!

Want… de vragen die door je heen gaan, zijn:

 • Wat wil ik eigenlijk?
 • Wat vind ik leuk?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Wanneer ben ik aan de beurt?


Op dat moment is het fijn dat iemand naast je staat, die je motiveert, stimuleert en confronteert om de verandering -die je zo graag wil- mede tot stand te brengen. 

Herken je dit (ook)?

 • Je hebt een groot verlangen om je gevoel verder te ontwikkelen. Je ratio is voldoende ontwikkeld en de kwaliteiten die daarbij horen ook. Juist de andere kant wekt nu je nieuwsgierigheid. Hoe je dat echter aanpakt, weet je niet.
 • Je merkt dat je huidige baan niet meer voldoet. Je merkt dat je een andere behoefte hebt, maar weet deze niet concreet te benoemen. Deze behoefte lijkt haaks op je huidige werk te staan. Wat is er aan de hand en hoe kun je dat proces oppakken?
 • Je ervaart dat je gevoeliger reageert. Alle indrukken en invloeden komen veel meer binnen dan normaal. Het lijkt wel alsof je hierin een verandering hebt doorgemaakt. Hoe kun je hiermee leren omgaan?
 • Je ervaart dat iedereen in je omgeving gesetteld is. Kinderen, je partner, vrienden en familie: ze lijken te weten waar ze blij van worden. En omdat het hen goed gaat, voel jij meer ruimte om de ruimte voor jezelf te pakken. Maar … waar word je blij van? Wat geeft jou energie? Hoe kom je hier nu achter?


Dan is een coachingstraject zeker iets voor jou!  

[Bovenstaande situaties zijn een selectie. Er zijn meer redenen om aan coaching te gaan doen. Staat jouw situatie er niet tussen maar wil je checken of coaching past? Neem dan gerust even contact op.] 

Wat houdt een coachingstraject in? 
Elk coachingstraject start met een (gratis) kennismakingsgesprek. Op basis van jouw verhaal kan ik inschatten uit hoeveel sessies een traject kan bestaan, hoeveel uur een sessie bedraagt en wat voor jou de investering wordt. Dit voorstel krijg je uiteraard toegestuurd. Een traject bestaat uit minimaal vier afspraken. Je krijgt huiswerk, je reflecteert en je bent eindverantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkelproces.

Wat levert een coachingstraject op?

 • Je krijgt inzicht in je leven, rollen, werk, gezin, relatie etc. in het hier & nu.
 • Je leert contact te maken met je ziel. En krijgt zicht op je verlangen.
 • Je weet wat voor nu een aandachtspunt is en hoe je daaraan kunt werken.
 • Je leert te vertrouwen op je gevoel en op basis daarvan besluiten te nemen.
 • Je herkent de rol die de omgeving heeft en hoe je weer zelf in control komt.
 • Je krijgt helderheid over je functie, je rol binnen het bedrijf. Een nieuwe kijk op je werk, je carrière en je privéleven.

 

Hoe en wanneer? 
De coachingsgesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Breda.  

Investering? 
Een sessie/ afspraak duurt minstens één uur, 1,5 uur of drie uur (uiteraard in overleg). Hoeveel sessies van hoeveel uren staat beschreven in het voorstel. De investering bedraagt € 80,00 incl. 21% btw per uur. Je ontvangt vooraf een factuur en de nota dient voor de eerste afspraak te zijn voldaan. Deze kosten zijn overigens niet te declareren bij je ziektekostenverzekering. Wel kun je eventueel je werkgever vragen om een bijdrage te leveren. Zeker als het gaat om werkgerelateerde vraagstukken. 

Interesse? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
Bel me gerust of stuur een mailtje! Ik neem daarna contact met je op om e.e.a. door te spreken en we plannen gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

Meer weten? 
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of als je vragen hebt.