pablo2

"Het is een kadootje voor jezelf waar je een levenslang profijt van hebt"

Ellen | Gegarandeerde opstelling met coaching achteraf

Ik ben in contact gekomen met Jacqueline via een vriendin die eerder al een familieopstelling bij haar heeft gedaan. Zelf ben ik erg rationeel ingesteld maar heb ik al jaren last van een onrustig onderbuikgevoel wat ik puur met verstand niet goed kon verklaren. Ik wilde naar het gevoel toe maar wel met de juiste begeleiding achteraf.

Ik koos voor een gegarandeerde opstelling

Zodat ik mij vooraf kon voorbereiden en niet overvallen zou worden door een golf aan emoties. Jacqueline stelt je enorm gerust tijdens het intakegesprek en samen hebben we goed afgestemd hoe zij de opstelling zou aanvliegen. Dit voelde voor mij heel veilig en vertrouwd. Op de dag zelf was ik ontspannen waardoor het openstellen en voelen goed ging.

De coaching achteraf was heel prettig

Na de opstelling voel je veel en heb je tijd nodig om alles te verwerken en te laten landen. Het is fijn om achteraf samen nog het gesprek aan te gaan om te bespreken wat het heeft gebracht en waar je verder mee aan de slag kunt gaan. Jacqueline heeft mij geleerd om naar het gevoel toe te gaan en mij de tools gegeven om te leren omgaan met de inzichten die de opstelling mij heeft gegeven. 

Mocht je overwegen om een opstelling bij Jacqueline te gaan doen dan kan ik de gegarandeerde opstelling met coaching achteraf aanraden. Het is een kadootje voor jezelf waar je een levenslang profijt van hebt.

Check hier de data en opties voor de Opstellingsavonden

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier