pablo2

Nu ook mogelijk om webinars te volgen!

 14/05/2020

Webinars? Yep! Sprankelend aan de Slag gaat meer digitaal werken. Webinars zijn een mooie manier om mensen aan mij te laten wennen (hoe werkt zij eigenlijk) en om nieuwe zaken te leren. Een win-win!

Een kennismaking met de bewustzijnsstaten

Op donderdag 14 mei vindt het webinar plaats inzake een kennismaking met de bewustzijnsstaten.

  • Welke staten heb je? 
  • Hoe herken je ze? 
  • Wat kunnen ze voor je betekenen? 

Dit alles leer je door voornamelijk te doen! Het is een interactief webinar met kleine oefeningen en een geleide meditatie.

Voor deelnemers aan het gratis (online) vijf-dagen-plan "Je intuitie is dichterbij dan je denkt" gratis te volgen. Wil je meedoen met dit webinar? Dat kan! Je ontvangt van mij dan de link en je wordt automatisch aangemeld voor het vijf-dagen-plan!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Ontdek de kracht van Compassionate Inquiry

Lees dit bericht

De ongeborenen een plek geven. Hun plek!

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier