pablo2

Masterclass op 12 mei: Jouw intuïtie creëert (geannuleerd)! 

 27/03/2023

Tijdens deze masterclass ga je met behulp van je intuïtie creëren. En niet zomaar iets creëren. Het resultaat, jouw creatie, gaat je verder helpen met datgene waar je nu tegenaan loopt. Deze middag word je uitgenodigd om te doen, te ervaren. Ook krijg je wat theoretische handvaten. Voor een paar mensen die aanwezig zijn, gaan we hun creatie verder onderzoeken middels een opstelling. Ook "lees" ik enkele creaties. Kortom: een volle middag waarin jouw intuïtie met je communiceert om je een stap verder te brengen in je proces.

Ik zocht vaak hulp bij anderen als ik het niet alleen kon of wilde doen

Dan ging ik naar een coach, mesoloog, begeleider in opstellingen. Totdat ik besefte dat als het niet zo lekker met me gaat ik een beweging naar buiten maak. Verder weg van mezelf. Terwijl het antwoord van binnen zit.
 
Sinds ik dat weet, is er wel wat verandert. Het betekent overigens niet, dat ik geen hulp meer inschakel. Het betekent wel dat ik hulp inschakel als ik merk dat ik zelf niet het onderste uit de kan krijg, dat ik hulp nodig heb bij dat laatste zetje.
 
Want mijn intuïtie brengt me verder! Stapje voor stapje. Want soms zijn het maar kleine stapjes, inzichten die de wereld niet doen schudden, maar wel nodig zijn. Stilte, muziek, meditatie, schilderen, yoga brengen me meer in contact met binnen, met mijn intuïtie.

Zo laatst ook ...

Ik voelde zo sterk dat ik de invulling van de Opstelingsavond op 23 maart anders mocht doen. Minder: hoe mensen verwachten dat zo'n avond verloopt. Meer: wat ik voel dat zo'n avond (en de aanwezige mensen) nodig heeft. Tijdens de stilte in de yogales kwam het ineens tot me. Het hele programma. Vanuit binnen. Een van mijn eigen intuïtieve creaties werd de basis voor een opstelling (het schilderij "Lost souls in the field"). De hele groep was betrokken. Het klopte.
 
Ook bij klanten zet ik zowel hun als mijn intuïtie in. Met de mooiste creaties tot gevolg die ook nog eens heel veel informatie bevatten (van hun intuïtie) waarmee zij verder kunnen. Een stapje.

Praktische informatie

We gaan m.b.v. je intuïtie creëren en met de creatie gaan we verder aan de slag, want jouw creatie geeft je informatie over wat je te doen hebt! Of niet. 

Het resultaat: een creatie waarmee je jouw stap verder richting de kern, nog meer naar binnen, gaat zetten. We stellen 1 van de creaties ook op. Je gaat naar huis wetende wat je wel of niet te doen hebt en wetende hoe je dit zelf thuis in het vervolg kan doen!

Prakische informatie:

  • Vrijdag 12 mei van 13-17.30 uur
  • Locatie: Hoenderparkweg 14 te Breda
  • Voor alle materialen wordt gezorgd!
  • Investering: 97 euro inclusief 21% btw
  • Inclusief koffie, thee & frisdrank plus iets lekkers 
  • Maximaal 8 deelnemers
Aanmelden kan via deze link

Interesse? Aanmelden?

Als je dit leest en het gaat kriebelen (als in vlinders, niet als beestjes haha) dan nodig ik je uit om jezelf aan te melden. Wil je nog wat meer informatie stuur me dan een Whatsapp berichtje of bel me even! 

Meld je hier direct aan voor de Masterclass

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier