pablo2

Opstellingsavonden 2020

 19/12/2019

Ook in 2020 organiseert Sprankelend aan de Slag uit Breda meerdere Opstellingsavonden.

Data 2020

De opstellingsavonden vinden plaats op een avond van 19 tot 22 uur. De locatie is in Breda. 

  • Dinsdag 24 maart (geannuleerd)
  • Donderdag 7 mei (geannuleerd)
  • Woensdag 17 juni (geannuleerd maar...). LET OP: Indien deze avond NIET doorgaat i.v.m. de regels inzake COVID-19 dan organiseer ik voor die avond een webinar met als thema "systemisch werk". Deelnemers mogen dan aan de slag met een systeem naar keuze (bijvoorbeeld het huidige gezin of je gezin van herkomst of bijvoorbeeld jouw team op het werk). We gaan dan kijken naar de basisprincipes balans, plek en verbinding! Inschrijven voor het webinar gebeurt via een ander kanaal (volg hiervoor mijn Facebook pagina).
  • Donderdag 24 september
  • Woensdag 18 november
  • Dinsdag 8 december (speciaal thema)

Aanmelden voor de Opstellingsavonden kan via deze link. Vul je naw-gegevens in, vink de juiste datum aan, geef aan van welke optie je wilt gebruikmaken (deelnemer, gegarandeerde opstelling, opstelling met coaching). Klik op verzenden.

Let op: het kan zijn dat de mail ter bevestiging in je spam-box terecht komt. Controleer deze box als je geen bevestiging hebt ontvangen! Hulp nodig? Bel of mail me gerust.

Meer weten over de opties?

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Blog: Ik wil me graag afsluiten voor de omgeving. Hoe doe ik dat?

Lees dit bericht

Blog: I. Love. My. Life.

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier