pablo2

Agenda 2020

 31/07/2020

Het hele jaar door sprankel ik op allerlei manieren. Kijk je wat voor jou past en waar jij van gaat sprankelen?

Opstellingsavonden 2020

In 2020 organiseer ik diverse Opstellingsavonden. Laagdrempelig. Veilig. Vertrouwd. De data voor 2020 zijn:

 • Dinsdag 24 maart (geannuleerd)
 • Donderdag 7 mei (geannuleerd)
 • Woensdag 17 juni (gaat ONLINE m.b.v. een webinar door)
 • Donderdag 24 september @Reptielenhuis De Aarde in Breda
 • Woensdag 18 november
 • Dinsdag 8 december (speciaal thema)


Relevante links:

 • Kijk voor opties & prijzen hier
 • Meer info vind je hier

#systemischwerk

Meld je hier aan voor de Opstellingsavonden

Webinars

De komende weken/ maanden organiseer ik diverse webinars die bedoeld zijn om te werken aan zaken die jou momenteel tegenhouden in het verder transformeren/ veranderen. In deze webinars leer je hoe de verschillende staten voor jou kunnen gaan werken. De webinars zijn interactief. Ook begeleid ik je in een meditatie. Na het volgen van het webinar kun je de geleerde technieken ook zelf thuis toepassen. Zo vaak als nodig is of als je wil. Meld je aan voor de gehele serie over het onderbewustzijn of voor een specifiek webinar.

In de serie "bewustzijnsstaten" organiseer ik drie webinars:

 1. Werken met het onderbewuste: kennismaking met de bewustzijnsstaten. Los met jezelf jouw probleem op! Jij bent de sleutel tot de oplossing. 
  Woensdag 30 september (20-21.30u). Meld je aan via deze link.
 2. Werken met het onderbewuste: intentie, meditatie & creatie. Is hetgeen jouw “mind” wil oplossen hetzelfde als wat jouw “intuïtie” vindt? Ga creëren en vind je eigen oplossing voor hetgeen je wil transformeren. 
  Woensdag 14 oktober (20-21.30u). Meld je aan via deze link.
 3. Werken met het onderbewuste: een introductie tot zelfheling. Krijg inzicht in jouw fysieke klachten en zorg tegelijkertijd voor verlichting van deze klachten. Achterhaal de positieve betekenis van jouw klacht en maak dit de sleutel tot heling. Maak jezelf weer heel. 
  Woensdag 28 oktober (20-21.30u). Meld je aan via deze link.

#energetischwerk

Overzicht overige webinars:

 • Op woensdag 2 september (20-21.30u) vindt het systemisch webinar plaats: onderzoek een relatie uit een systeem naar keuze! Meld je aan via deze link. #systemischwerk
 • Op woensdag 16 september (20-21.30u) organiseer ik voor de “wandelende hoofden op pootjes” een webinar om dichterbij hun (in)voelend hart te komen. Meld je aan via deze link. #coaching


Check voor praktische informatie  de link hieronder.

Waarom een webinar en wat levert het op?

Stories worth sharing (25 september 2020): FEEL / LEEF

** update: alle "Stories worth sharing" op 20, 27 maart en 3 april gaan NIET door. Zij worden verplaatst naar een andere datum, te weten vrijdagmiddag 25 september! **

Op vrijdag 25 september 2020 sluit ik aan bij het netwerkevent "Stories worth sharing" dat door mijn zus Yvonne van den Bergh van Sproet Image-Consultancy wordt georganiseerd. Een event dat in een klein theater (Branoul) in Den Haag wordt gehouden. Zes ondernemers vertellen daar hun verhaal uit het hart voor ondernemers. Waaronder ik!

Waar mijn story over gaat? In ieder geval over voelen en voluit leven. Het een kan niet zonder het andere. LEEF / FEEL.

Heb je interesse om de middag bij te wonen of wil je misschien jouw story ook delen? Stuur me een berichtje en ik vertel je graag meer.

#systemisch werk #coaching

In drie stappen de magie van (familie)opstellingen ervaren (1 april)

** update: deze mini-workshop gaat NIET door op woensdag 1 april a.s. en wordt verplaatst naar een andere datum (wordt vervolgd)! **

Op woensdagavond 1 april mag ik voor Annie Fens een spirituele avond verzorgen van 20 tot 22 uur (Hotel 't Trefpunt in Made). Met als onderwerp "systemisch werk". Tijdens deze mini-workshop gaan we dieper in op deze vorm van energetisch werk. Workshop? Ja, omdat je als deelnemer meteen mee mag doen! Ervaren. Waarnemen. Bij een opstelling wordt een beroep op jou gedaan om de vraag van de vraaginbrenger neer te zetten. Als representant is het fijn om te weten hoe jij zelf erbij zit om zo beter te kunnen voelen wat bij de ander gebeurt. Om nog beter de vraaginbrenger te kunnen dienen!

Dat doen we in 3 stappen:

 • zelf voelen,
 • een mini-opstelling doen én
 • een opstelling bijwonen.

Waarbij je een vraag kan inbrengen of als representant wordt gevraagd. Zie meer informatie de website van Annie Fens. Aanmelden gaat ook via de website van Annie.

#energetischwerk

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Blog: “Maar zo erg is het allemaal niet hoor!”

Lees dit bericht

Blog: Authenticiteit. Als coach. Als mens.

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier