pablo2

Agenda 2020

 31/07/2020

Het hele jaar door sprankel ik op allerlei manieren. Kijk je wat voor jou past en waar jij van gaat sprankelen?

Opstellingsavonden 2020

In 2020 organiseer ik diverse Opstellingsavonden. Laagdrempelig. Veilig. Vertrouwd. De data voor 2020 zijn:


Het thema "de dood" klinkt wellicht heftig maar ook tijdens zo'n avond is er warmte, humor en verbondenheid. Enkele voorbeelden van op te stellen vragen zijn: 

 • Waar komt mijn angst voor de dood vandaan?
 • Wat maakt dat ik nu niet leef?
 • Ik mis mijn dierbare overledene
 • Mag ik er wel zijn?
 • Ik heb het idee dat ik niet alleen was in de baarmoeder, ik wil dat onderzoeken

#systemischwerk

Meld je hier aan voor de Opstellingsavonden

Webinars

De komende weken/ maanden organiseer ik diverse webinars die bedoeld zijn om te werken aan zaken die jou momenteel tegenhouden in het verder transformeren/ veranderen. In deze webinars leer je hoe de verschillende staten voor jou kunnen gaan werken. De webinars zijn interactief. Ook begeleid ik je in een meditatie. Na het volgen van het webinar kun je de geleerde technieken ook zelf thuis toepassen. Zo vaak als nodig is of als je wil. Meld je aan voor de gehele serie over het onderbewustzijn of voor een specifiek webinar.

In de serie "bewustzijnsstaten" organiseer ik drie webinars:

 1. Werken met het onderbewuste: kennismaking met de bewustzijnsstaten. Los met jezelf jouw probleem op! Jij bent de sleutel tot de oplossing. 
  Woensdag 30 september (20-21.30u). Meld je aan via deze link.
 2. Werken met het onderbewuste: intentie, meditatie & creatie. Is hetgeen jouw “mind” wil oplossen hetzelfde als wat jouw “intuïtie” vindt? Ga creëren en vind je eigen oplossing voor hetgeen je wil transformeren. 
  Woensdag 14 oktober (20-21.30u). Meld je aan via deze link.
 3. Werken met het onderbewuste: een introductie tot zelfheling. Krijg inzicht in jouw fysieke klachten en zorg tegelijkertijd voor verlichting van deze klachten. Achterhaal de positieve betekenis van jouw klacht en maak dit de sleutel tot heling. Maak jezelf weer heel. 
  Woensdag 28 oktober (20-21.30u). Meld je aan via deze link.

#energetischwerk

Check voor praktische informatie  de link hieronder.

Waarom een webinar en wat levert het op?

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Blog: Ik ben er nog (lang) niet…. Gelukkig maar.

Lees dit bericht

Blog: Don’t let your mind bully your body

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier