pablo2

Agenda 2020

 08/05/2020

Het hele jaar door sprankel ik op allerlei manieren. Kijk je wat voor jou past en waar jij van gaat sprankelen?

Opstellingsavonden 2020

In 2020 organiseer ik diverse Opstellingsavonden. Laagdrempelig. Veilig. Vertrouwd. De data voor 2020 zijn:

 • Dinsdag 24 maart (geannuleerd)
 • Donderdag 7 mei (geannuleerd)
 • Woensdag 17 juni (gaat ONLINE m.b.v. een webinar door)
 • Donderdag 24 september
 • Woensdag 18 november
 • Dinsdag 8 december (speciaal thema)


Relevante links:

 • Kijk voor opties & prijzen hier
 • Meer info vind je hier


#systemischwerk

Webinars

De komende weken/ maanden organiseer ik diverse webinars die gelinkt zijn aan de bewustzijnsstaten. In deze webinars leer je hoe de verschillende staten voor jou kunnen gaan werken. De webinars zijn interactief. Ook begeleid ik je in een meditatie.

De data zijn als volgt: 

 • 14 mei (19-20.30u): Kennismaking met de bewustzijnsstaten (speciaal voor deelnemers van het gratis (online) vijf-dagen-plan "Je intuïtie is dichterbij dan je denkt". Meld je aan voor dit plan en je kunt je aanmelden voor het gratis webinar). 
 • 10 juni (19-20.30u): Van de "oude" naar de "nieuwe" jij! Tijdens dit webinar laat ik je vooral het verschil ervaren tussen keuzes maken vanuit je ratio, het hoofd, en vanuit je hart, het voelen. Investering bedraagt 15 euro inclusief btw. Meld je hier aan. Het betalen van de investering gebeurt bij aanmelding. Van mij krijg je daarna een factuur.
 • 17 juni (19-20.30u): Opstellingsavond online: onderzoek jouw systeem naar keuze! De Opstellingsavond gaat niet door i.v.m. de 1,5m regel. In plaats daarvan organiseert Sprankelend aan de Slag een gratis webinar waarbij je zelf een systeem naar keuze kan gaan onderzoeken onder mijn begeleiding. De investering is gratis. Meld je hier aan.
 • 1 juli (19-20.0u): Webinar. Werken met het onderbewuste: intentie, meditatie & creatie. Vanuit intentie ondergaan de deelnemers een geleide meditatie die leidt tot een creatieve uitbarsting naar keuze. Investering bedraagt 15 euro inclusief btw. Meld je hier aan. Het betalen van de investering gebeurt bij aanmelding. Van mij krijg je daarna een factuur.

#energetisch werk

Stories worth sharing (3 april): FEEL / LEEF

** update: alle "Stories worth sharing" op 20, 27 maart en 3 april gaan NIET door. Zij worden verplaatst naar een andere datum, te weten vrijdagmiddag 25 september! **

Op vrijdag 25 september 2020 sluit ik aan bij het netwerkevent "Stories worth sharing" dat door mijn zus Yvonne van den Bergh van Sproet Image-Consultancy wordt georganiseerd. Een event dat in een klein theater (Branoul) in Den Haag wordt gehouden. Zes ondernemers vertellen daar hun verhaal uit het hart voor ondernemers. Waaronder ik!

Waar mijn story over gaat? In ieder geval over voelen en voluit leven. Het een kan niet zonder het andere. LEEF / FEEL.

Heb je interesse om de middag bij te wonen of wil je misschien jouw story ook delen? Stuur me een berichtje en ik vertel je graag meer.

#systemisch werk #coaching

In drie stappen de magie van (familie)opstellingen ervaren (1 april)

** update: deze mini-workshop gaat NIET door op woensdag 1 april a.s. en wordt verplaatst naar een andere datum (wordt vervolgd)! **

Op woensdagavond 1 april mag ik voor Annie Fens een spirituele avond verzorgen van 20 tot 22 uur (Hotel 't Trefpunt in Made). Met als onderwerp "systemisch werk". Tijdens deze mini-workshop gaan we dieper in op deze vorm van energetisch werk. Workshop? Ja, omdat je als deelnemer meteen mee mag doen! Ervaren. Waarnemen. Bij een opstelling wordt een beroep op jou gedaan om de vraag van de vraaginbrenger neer te zetten. Als representant is het fijn om te weten hoe jij zelf erbij zit om zo beter te kunnen voelen wat bij de ander gebeurt. Om nog beter de vraaginbrenger te kunnen dienen!

Dat doen we in 3 stappen:

 • zelf voelen,
 • een mini-opstelling doen én
 • een opstelling bijwonen.

Waarbij je een vraag kan inbrengen of als representant wordt gevraagd. Zie meer informatie de website van Annie Fens. Aanmelden gaat ook via de website van Annie.

#energetischwerk

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Blog: Weet je het even niet meer? Wil je even meer weten? Trek een kaart!

Lees dit bericht

Boekreview: Welke boeken heb ik gelezen?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier