pablo2

Stel je verlangen op!

 27/03/2024

Ik werk graag met het verlangen van iemand. In coaching, tijdens een opstelling. Waarom? Een verlangen is iets waar je naartoe werkt, wat je heel graag wil bereiken, wat je gewoon kan voelen van binnen! Je kan het niet altijd verwoorden maar het zit in je en dat voel je! Met die energie is het heerlijk werken.

Soms willen mensen ook weten waar iets vandaan komt

Die snap ik ook. En daar werk ik ook vaak mee. Maar als we gaan werken met het verlangen dan komt die niet aan bod. 

Want voel voor jezelf maar eens het verschil

  • Sluit je ogen, adem rustig in en uit
  • Denk aan je verlangen, zonder dat je wellicht weet WAT het precies is, je lichaam laat je al iets voelen en daar hoort een beweging bij... Volg dat gevoel en die beweging
  • Denk dan aan iets waar je nu tegenaan loopt en stel jezelf de vraag "waar komt dit vandaan?". Wat gebeurt er dan in je lijf? Welke beweging hoort erbij?


Ik voel duidelijk het verschil! Wat ervaar jij? 

Waar verlang jij naar?

Een verlangen heeft niks te maken met materialisme of met doen. Verlangen heeft alles te maken met zijn. Ik verlang naar mezelf zijn, mezelf vrij voelen, vrijheid ervaren. 

Op woensdagochtend 10 april onderzoek ik graag samen met jou je verlangen

Waar sta je, wat heb je te doen om dat te bereiken. En ook wellicht: wat blokkeert je nog? 

Het verlangen onderzoeken samen met een muzieknummer dat je raakt, is super krachtig! De muziek zorgt ervoor dat je goed zakt in je gevoel en dat hebben we nodig voor de opstelling. 

Wat extra info

  • Iedere deelnemer krijgt een muzikale (familie)opstelling gerelateerd aan het verlangen.
  • De workshop vindt plaats op woensdagochtend 10 april van 09 tot 12 uur.
  • Er is maximaal plaats voor 6 deelnemers. 
  • Locatie is omgeving Breda.
  • Investering: € 97,- incl. 21% btw.


Aanmelden kan via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je via e-mail de factuur. Na betaling is je aanmelding definitief.

Meld je hier aan

Waarom dan foto's met verf en schilderijen?

Dat is mijn voorbereiding op de opstelling van jouw verlangen! Als huiswerk mag je 2 zaken doorgeven. Uiteraard je verlangen & een muzieknummer naar keuze, eentje die je raakt. Daarna ga ik aan de slag! Met een headset op, afgestemd op jouw muziek en je verlangen, ga ik voelen wat nodig is voor jouw opstelling. Het schilderen zorgt voor flow en een leeg hoofd, wat ik nodig heb om op jou af te stemmen.

Neem gerust contact op met me

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Webinar (gratis) inzake regenboogbaby's in mei

Lees dit bericht

Wat zou jij doen als je niet bang was?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier