pablo2

Kijktip: Onze geboorte beïnvloedt ons hele leven. Waarom weten we dat niet?

 04/12/2022

Een podcast/ youtube filmpje over het effect van onze geboorte (inclusief de periode vóór de conceptie, de conceptie zelf, de periode in de baarmoeder en de bevalling). Een aanrader!

maxresdefault

Bekijk hier het gesprek van Rogier van Bemmel met pre- en perinataal specialist Anna Verwaal over de invloed van de pre-en perinatale periode op ons leven. Een interessante en boeiende kijk met prachtige voorbeelden!

Meer info over Anna Verwaal vind je in de Kennisbank

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier