pablo2

Blog: Wat is mijn aanpak bij een energielezing of energetische coaching?

 10/11/2020

Ik snap het. Als je leest "energielezing" of energetisch coach of energetische therapie, dan weet je nog niet wat je kunt verwachten of wat het resultaat is van je afspraak. Dat ga ik je in deze blog vertellen!

Ziel tot ziel

Bij energetisch werken communiceren we van ziel tot ziel. Door mijn energie op jou af te stemmen, maak ik je meer bewust van jouw onderbewuste.

Hoe gaat het dan in zijn werk?

Je mag een speciale vraag meenemen naar een energetische sessie of een vraagstuk waar je antwoord op zoekt, maar dat hoeft niet. Na een korte kennismaking stem ik mijn energie op jou af. Vervolgens deel ik direct met jou de inzichten die ik voel en doorkrijg. Je bent vrij om hier aantekeningen van te maken. Ik kan het gesprek ook voor je opnemen en de bandopname naar je doorsturen.

Onderdeel van energetisch werken bij Sprankelend aan de Slag zijn:

  • Werken met kleur
  • Werken met kaarten
  • Werken met voorwerpen zoals schelpen of stenen of lintjes


Energetisch werken ‘moet’ je vooral ervaren. Omdat ik andere woorden gebruik dan jijzelf, kunnen mijn woorden bij je binnenkomen en raken. Zo ben je eerder geneigd een volgende stap te zetten.

Afspraak maken? Dat kan hier!

Het verschil met coaching?

Bij coaching is met name de klant aan het woord, bij een energetische sessie ben ik aan het woord en mag jij luisteren en waarnemen. De ervaring leert overigens wel dat aan het einde van een energielezing er meer een dialoog ontstaat. 

Wil je meer weten? Stuur me gerust een Whatsapp bericht of stel je vraag via het contactformulier.

Neem gerust contact op met me

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier