pablo2

Blog: Wat is mijn aanpak bij een energielezing?

 10/11/2020

Ik snap het. Als je leest "energielezing" of energetisch coach of energetische therapie, dan weet je nog niet wat je kunt verwachten of wat het resultaat is van je afspraak. Dat ga ik je in deze blog vertellen!

Ziel tot ziel

Bij energetisch werken communiceren we van ziel tot ziel. Door mijn energie op jou af te stemmen, maak ik je meer bewust van jouw onderbewuste.

Hoe gaat het dan in zijn werk?

Je mag een speciale vraag meenemen naar een energetische sessie of een vraagstuk waar je antwoord op zoekt, maar dat hoeft niet. Na een korte kennismaking stem ik mijn energie op jou af. Vervolgens deel ik direct met jou de inzichten die ik voel en doorkrijg. Je bent vrij om hier aantekeningen van te maken. Ik kan het gesprek ook voor je opnemen en de bandopname naar je doorsturen.

Onderdeel van energetisch werken bij Sprankelend aan de Slag zijn:

  • Werken met kleur
  • Werken met kaarten
  • Werken met voorwerpen zoals schelpen of stenen of lintjes


Energetisch werken ‘moet’ je vooral ervaren. Omdat ik andere woorden gebruik dan jijzelf, kunnen mijn woorden bij je binnenkomen en raken. Zo ben je eerder geneigd een volgende stap te zetten. Het verschil met coaching? Bij coaching is met name de klant aan het woord, bij een energetische sessie ben ik aan het woord en mag jij luisteren en waarnemen. Is dat even wat anders!?

==Om mijn kennis van energetisch werken verder uit te breiden, bezoek ik regelmatig seminars van Joe Dispenza. Verder scherp ik mijn ontwikkeling aan via workshops en opleidingen bij Nicole de Haas en Rosita Belkadi.==

Afspraak maken? Dat kan hier!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Boekreview: It's not your money geschreven door Tosha Silver

Lees dit bericht

Wat te doen bij PLOTSELINGE boosheid? De remedie vind je in deze blog...

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier