pablo2

Blog: 15 vragen die je kunt je stellen tijdens een energetische lezing

 09/11/2020

Het aantal vragen dat je kunt stellen tijdens een energetische coachingsafspraak is onmeetbaar. Zoveel opties zijn er. Stel je vragen op het gebied van werk, thuis, relaties, geld en gezondheid. In deze blog tref je een aantal voorbeelden aan.

Een aantal voorbeelden van vragen die je kunt stellen

Aan het begin van een energielezing of energetische coaching vraag ik je of je iets specifieks wil weten. Is dat niet zo, dan vangt de lezing aan. Is dat wel zo, dan voel ik in op de vraag (en op de vraag achter de vraag) en ga daarna van start. De vragen die je me stelt, kunnen betrekking hebben op alle gebieden in je leven.

Kort gezegd zijn er vijf hoofdgebieden: 

 • Gezondheid
 • Geld
 • Relatie(s)
 • Thuis
 • Werk


Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van vragen:

 1. Hoe moet het verder met mijn carrière?
 2. Hoe maak ik me minder druk?
 3. Hoe zorg ik dat ik naast mijn werk en gezin nog tijd voor mezelf overhoud?
 4. Hoe zorg ik dat ik zelf ook aan bod kom in een gezelschap?
 5. Wat maakt dat ik weinig energie heb?
 6. Is deze baan nog passend voor mij?
 7. Is het de juiste tijd om een eigen bedrijf te starten?
 8. Wat is mijn potentie?
 9. Wat zijn mijn kwaliteiten/ talenten?
 10. Wat is de blinde vlek in mijn relatie?
 11. Wat beperkt mij (overtuigingen)?
 12. Hoe kijk ik tegen geld aan of hoe kan ik die kijk veranderen?
 13. Wat kan ik doen om mijn (fysieke) klachten te verminderen?
 14. Hoe kan ik omgaan met mijn (hoog) gevoeligheid?
 15. Ben ik op de goede weg?


Daarnaast leert de ervaring dat het niet eens gaat om de woorden of de zin maar om de energie die je meegeeft. Stel, je stelt een van bovenstaande vragen. Dan krijg je een lezing die hetzelfde is als wanneer je slechts één woord geeft. 

Plan hier gelijk je energetische lezing in!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier