pablo2

"Werkelijk bijzonder"

Deelnemer aan de Opstellingsavond

Onlangs woonde ik als observant een opstellingsavond bij van Sprankelend aan de Slag. Tijdens die avond werd ik gevraagd om representant te zijn.

Onderzoek naar het verleden

Het voelde goed, dus ik zei ja. Ik was de verbeelding van de zesjarige ik van de vraaginbrenger. De vraaginbrenger gaf aan het moeilijk te vinden om haar emoties te tonen. Zij wilde meer weten over wat er voor haar zevende levensjaar gebeurd zou kunnen zijn.

Ik was mezelf en toch niet

Ik zocht een plek in de ruimte en voelde. Fysiek was ik nog steeds ‘mezelf’, maar mijn gedrag werd anders. Zo keerde ik me aanvankelijk af van de groep, ging er met mijn rug naar toe staan. Iets wat ik in het dagelijks leven niet zou doen.

Begrijpen versus doen & voelen

Als representant kom je in de energie van de ander terecht. Vraag me niet hoe het werkt, want snappen doe ik het niet. Wat ik wel kan vertellen, is dat Jacqueline op een rustige manier de juiste vragen stelde aan de vraaginbrenger en aan de representanten. Op die manier kwam zij tot de kern; het punt waar het bij deze vraaginbrenger om draaide.

Voor mijn ogen gebeurde het

Wat ik zag, was dat de uitstraling van de vraaginbrenger tijdens en na de opstelling veranderde. Zij zocht oogcontact, werd krachtiger, toonde haar emoties; het was alsof er een last van haar afviel. Ondanks dat ik haar niet kende, raakte het mij dat een opstelling zo’n impact kan hebben. Daarom denk ik dat een opstelling je kan helpen om meer begrip te krijgen voor je verleden, zónder dat je daar over hoeft te praten met de mensen die direct betrekking hebben op de situatie. Werkelijk bijzonder.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!"

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur
Deze referentie lezen

"Wat is van mij en wat van een ander? Een opstelling bood inzicht"

Voor mij is het lastig me niet (te) verantwoordelijk te voelen voor anderen. Balans vinden hierin vind ik moeilijk en kost me vaak veel energie. Vaak ga ik ongemerkt over mijn grens.

Edith, 51 jaar
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier