pablo2

"Wonderlijk! Een maand na de opstelling bleek ik zwanger te zijn"

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond met een vraag over haar grote kindwens

Wat een bijzondere, intense opstelling heb ik mogen ervaren ten tijde van ons IVF-Traject dat bijna op zijn eind liep zonder resultaat.

Als eerste mocht ik 2 mensen aanwijzen die mij en ons gewenste kind zouden representeren. Ik zette ze op een plek in de ruimte en al gauw gingen ze naar elkaar toe. Op dat moment dacht ik "dit gaat te makkelijk" en op hetzelfde moment zei Jacqueline "er ontbreekt nog iets hè?". Dat klopte...een obstakel ontbrak.

Ik wees iemand aan die dit obstakel mocht representeren en diegene zat al sinds het begin van de avond met buikpijn op zijn stoel. Hij zat dus al in de opstelling.

Toen ik de plek van mezelf mocht innemen kwamen er emoties los

Ik mocht ze doorvoelen en laten gaan. Dit luchtte zichtbaar op voor 'het obstakel'. Jacqueline vroeg me oogcontact te maken met ons kind, maar dat vond ik lastig. Uiteindelijk ging dat steeds beter en ging ik naast haar op de grond zitten. Vervolgens mocht ik iemand aanwijzen die mijn man representeerde en die gaf aan geen keuze te kunnen maken waar te gaan zitten; naast mij of naast ons kind. Ons kind gaf een plek aan en zo kwamen we met z'n drieën tegenover/ bij elkaar te zitten.

Jacqueline stelde mijn ouders op achter mij met ieder een hand op mijn schouder. Dit gaf mij een heel fijn en steunend gevoel.

Na afloop van de opstelling kreeg ik van de representanten mooie aanvullingen

  • ons kind: ga dansen/beweging
  • obstakel: doe niet zo moeilijk (positief bedoeld)
  • mijn man: heb vertrouwen, het is er al! 

De opstelling voelde heel helend en gaf me hele mooie inzichten

Jacqueline zorgt voor een hele fijne, veilige sfeer en begeleidt op een hele warme, invoelende manier de opstelling. Ik raad haar je zeker aan! 

Wat mijn ervaring nóg wonderlijker maakt

Een maand na de opstelling had ik onze allerlaatste terugplaatsing en bleek ik zwanger te zijn! Inmiddels ben ik een dankbare moeder van ons 1 jarig zoontje!

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk (familieopstellingen)

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier