pablo2

"Geen idee wat mijn hartinfarct van twee jaar geleden betekent. Ik wilde graag antwoord op die vraag"

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond - september 2021

Een referentie van een man die een vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond.

Alles gebeurt met een reden, maar vaak hebben we dat niet in de gaten en kijken we er met een ‘westerse’ blik naar: ‘shit happens’, ‘dikke pech’ of ‘gewoon toeval’. Maar sinds mijn burnout 16 jaar geleden weet ik dat er een diepere betekenis is. Zo was mijn burnout een signaal dat ik van koers moest wijzigen (en dat deed ik; van ratio naar gevoel). Maar mijn hartinfarct twee jaar geleden… Geen idee wat het betekent. Ik wilde graag een antwoord op die vraag. 

Het voelt heel kwetsbaar omdat er van alles boven kan komen terwijl je voor de groep staat. Maar tegelijkertijd weet ik ook wel dat Spirit World altijd zorgvuldig is en je vertrouwen nooit beschaamt. Maar toch, als het jezelf betreft…

Hoe pakte dat uit?

Prachtig. Het is zo mooi om te zien hoe mensen die jou niet kennen dingen uitbeelden en uitspreken die zó treffend zijn. Iedereen had zijn/haar eigen individuele rol daarin en in de loop van de opstelling bleek dat al die rollen echt perfect (!) op elkaar aansluiten. Ik vond het ‘mind blowing’. En ja, ik had daarvoor ook al opstellingen van anderen meegemaakt. Maar toch, als het jezelf betreft…

Welke inzichten kreeg ik?

Alles gebeurt dan wel met een reden, maar je hoeft hem niet altijd te weten. Je mag ook gewoon aanvaarden dat er iets gebeurt en verder leven. Niet alles is een signaal voor jóu, waar jíj iets mee moet. De opstelling bracht rust in mijn hoofd.

Dat laat ik voorlopig eens bezinken tot het aanvaarding wordt.

Jacqueline als begeleider

Jacqueline is gevoel. Jacqueline is intuïtie. Ze bereidt alles perfect voor en vervolgens zie je haar in de flow komen en gaat alles (niet alles, maar wel veel) anders dan je verwacht. Ze geeft zich over en laat zich leiden. Mooi om mee te maken, het voelt heel veilig onder haar begeleiding.

En het is verbazingwekkend om te zien dat mensen die jou niet kennen spontaan dingen van en over jou uitbeelden die gewoon kloppen. 

Jacqueline is spontaan, heeft gevoel voor humor, is zorgvuldig en integer. Ze laat zich tijdens zo’n opstelling leiden door haar intuïtie. Daar heb je ook lef voor nodig.

De Opstellingsavond een aanbeveling?

Absoluut. Soms zijn er dingen waarin je vastloopt of waarbij je er te dicht op zit om te zien wat er eigenlijk gebeurt. Tijdens zo’n opstelling wordt dat op overtuigende wijze, ondubbelzinnig duidelijk.

Sluit je aan bij een volgende Opstellingsavond? Zie hier de agenda!

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk (familieopstellingen)

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier