pablo2

Op zoek naar proefklanten met fysieke klachten

 08/03/2022

Zoals je wellicht weet, ben ik (ook) iemand van gezondheid, meditatie, yoga en sporten. Daardoor werd ik nieuwsgierig naar mijn eigen fysieke klachten. Waar komen deze nu vandaan en wat vertellen ze me eigenlijk?

Om die reden ben ik dit jaar gestart met een 10-daagse masterclass opleiding bij Biologika

Biologika staat voor de logische verklaring van ziekten. Een (totaal andere) kijk op klachten en ziekten! Vaak is het zo dat als we fysieke klachten ervaren, dat we dan (al) in herstel zijn. We hebben het conflict verwerkt! Alleen weten we niet altijd wat de oorzaak was, wat het precieze conflict was. Door dit te onderzoeken, ben je er meer bewust van, ontdek je wat jou rust geeft en kun je de fysieke klachten beter plaatsen. *Let op: Biologika is geen geneeswijze!*

Op zoek naar oefenklanten! Wil jij jezelf (en mij) helpen?

Omdat ik momenteel deze opleiding volg en dit wil toepassen tijden de coaching/ opstellingen, ben ik op zoek naar oefenklanten. In twee afspraken gaan we op zoek naar de oorzaak, het onderliggende conflict. Ik ben op zoek naar mannen/ vrouwen die openstaan voor deze benadering van ziekten (waarbij we nooit de reguliere zorg zullen afraden danwel vervangen), met bepaalde fysieke klachten en/ of ziekten, en die bereid zijn hun eigen belevingswereld te onderzoeken.

Ben jij of ken je iemand die hiervoor openstaat? Zo ja? Plan dan snel de eerste afspraak in...

Mijn aanbod is als volgt: twee afspraken van 1,5 uur voor een investering van 97 EUR incl. 21% btw. Tussen de afspraken in houden we 2-8 weken rust. Heb je interesse? Via onderstaande link kun je zelf de eerste afspraak inplannen. Heb je nog vragen, laat maar weten! 

Plan hier gelijk je eerste afspraak in!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Blog: I. Love. My. Life.

Lees dit bericht

Blog: Regels van een ander werken niet voor mij. Wat dan wel?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier