Coaching bij Sprankelend aan de Slag

Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Coaching helpt je verder

Meer doen met je gevoel, het vinden van een baan die echt bij je past, je nog gelukkiger voelen in je huidige bestaan, een betere balans tussen jezelf, je gezin en je werk; er zijn allerlei situaties waarin coaching jou verder kan helpen. De intuïtieve coaching van Sprankelend aan de Slag is actie- en resultaatgericht. Ben jij eraan toe om met een open mind in de spiegel te kijken en actief aan de slag te gaan met jezelf? Zet de eerste stap en kies voor coaching, op een intuïtieve wijze, van Sprankelend aan de Slag. Een coachingstraject is afgestemd op JOU en wat JIJ nodig hebt.

Coaching bij sprankelend aan de slag in Breda

Wat is je coachingsvraag?

Natuurlijk komt iedereen met haar of zijn eigen vraag bij mij in de praktijk. Bij de één is de vraag ingestoken vanuit privé, bij de ander vanuit werk. Natuurlijk vervullen we verschillende rollen, maar als mens zijn we één. Daarom kan het zomaar zijn dat als je om privéredenen coaching zoekt, je werk toch een rol kan spelen en andersom.

Er is wel één vraagstuk waarmee mensen relatief vaak aankloppen. Ze zijn gewend om hard te werken, leven vooral uit hun hoofd, het ratio. Zorgen zichzelf, hun gezin. Jarenlang zitten ze in een strak ritme en dat gaat prima. Als de kinderen ouder worden, kunnen ze hun teugels wat laten vieren. ‘En nu ik’ is de gedachte. Maar dan blijkt dat ze niet meer zo goed weten waar ze wel of geen energie van krijgen. De energie en de rek zijn eruit. Daar worstelen ze mee; ze raken in de knoop. Ze schakelen mij als coach in om weer te ontdekken waar ze energie van krijgen, waar ze weer van uit de knoop raken.

Herken je dat en wil je ook bloeien? Meld je dan aan voor het intuïtieve coachingstraject van zes maanden "Van hard naar hart".

Het resultaat van coaching

Is voor iedereen anders. Afhankelijk van de doelen die mijn klanten stellen. Ik noem er een paar:

  • Meer rust (in je hoofd)
  • Handvatten om je zelf sturing te geven
  • Meer luisteren naar je intuïtie, naar je gevoel, naar wat je lichaam aangeeft
  • Beter weten wie je bent, wat je wilt en nodig hebt
  • Bewust zijn van waar je warm voor loopt, waar je energie van krijgt
  • Kennis van jouw saboteurs en tips om daarmee te leren omgaan

Anderen over intuïtieve coaching bij Sprankelend aan de Slag

“Ik was nooit zo happig op coaching. Dacht altijd dat het vrij zweverig zou zijn. Dat is bij Jacqueline niet het geval! Ik zou iedereen een coach als Jacqueline gunnen. Jacqueline voelt namelijk precies aan wat je nodig hebt op dat moment. Daar stemt zij de inhoud van de coachingsessie op af. Dat verloopt heel natuurlijk. Ze is een warm en toegankelijk iemand, die overal doorheen prikt. Haar humor en zelfspot maken het allemaal niet zo zwaar. Zij inspireert enorm.

Ik heb veel uit de zeven bijeenkomsten gehaald. Als ik nu verval in een oud patroon hoor ik onwillekeurig een ‘Jacqueline-stemmetje’. Dan lukt het me om mezelf ‘tot de orde’ te roepen.”

Froukje, november 2019

Vind hier meer informatie over het coachingstraject "Van hard naar hart"

Ook wat aanscherping nodig?

Meteen aan de slag? Start dan met dit gratis (online) 5-dagen-plan Je intuïtie is dichterbij dan je denkt. Waarbij je ontdekt dat je intuïtie altijd bij je is en dat je alleen hoeft te (leren) luisteren. Met elke dag een e-mail waarin kleine oefeningen staan.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier