Coachingstraject van hard naar hart

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Intuïtief coachen helpt je verder

Meer doen met je gevoel, het vinden van een baan die echt bij je past, je nog gelukkiger voelen in je huidige bestaan, een betere balans tussen jezelf, je gezin en je werk; er zijn allerlei situaties waarin intuïtief coaching jou verder kan helpen. De intuïtieve coaching van Sprankelend aan de Slag is actie- en resultaatgericht. Ben jij eraan toe om met een open mind in de spiegel te kijken en actief aan de slag te gaan met jezelf? Zet de eerste stap en kies voor persoonlijke coaching, op een intuïtieve wijze, van Sprankelend aan de Slag. Een coachingstraject is afgestemd op JOU en wat JIJ nodig hebt.

Coaching bij sprankelend aan de slag in Breda

Wat is je coaching vraag?

Natuurlijk komt iedereen met haar of zijn eigen vraag bij mij in de praktijk. Bij de één is de vraag ingestoken vanuit privé, bij de ander vanuit werk. Natuurlijk vervullen we verschillende rollen, maar als mens zijn we één. Daarom kan het zomaar zijn dat als je om privéredenen coaching zoekt, je werk toch een rol kan spelen en andersom.

Het grootste vraagstuk in mijn praktijk

Er is wel één vraagstuk waarmee mensen relatief vaak aankloppen. Ze zijn gewend om hard te werken, leven vooral uit hun hoofd, het ratio. Zorgen zichzelf, hun gezin. Jarenlang zitten ze in een strak ritme en dat gaat prima. Als de kinderen ouder worden, kunnen ze hun teugels wat laten vieren. ‘En nu ik’ is de gedachte. Maar dan blijkt dat ze niet meer zo goed weten waar ze wel of geen energie van krijgen. De energie en de rek zijn eruit. Daar worstelen ze mee; ze raken in de knoop. Ze schakelen mij als coach in om weer te ontdekken waar ze energie van krijgen, waar ze weer van uit de knoop raken.

Herken je dat en wil je ook bloeien? Meld je dan aan voor het intuïtieve coachingstraject van zes maanden.

Coachingstraject: Van hard naar hart

Bereik een grote impact in slechts 5 dagen!

Ben je er klaar voor om met jezelf aan de slag te gaan, in korte tijd veel te doen en daarbij een grote impact maken? Naast het standaard coachingstraject "Van hard naar hart" biedt Sprankelend aan de Slag ook nog een top-traject aan: in vijf dagen tijd meer inzicht in jezelf verkrijgen waardoor je nog meer impact kan maken. Op elk gewenst gebied! Naast een vrijblijvende intake werk je -in korte tijd- vijf dagen intensief samen op energetisch, systemisch niveau en met behulp van intuitieve coaching. 

Bekijk hier wat het traject inhoudt en of het voor jou is bestemd

Het resultaat van intuïtief coachen

Dit is voor iedereen anders. Afhankelijk van de doelen die mijn klanten stellen.

Ik noem er een paar:

  • Meer rust (in je hoofd)
  • Handvatten om je zelf sturing te geven
  • Meer luisteren naar je intuïtie, naar je gevoel, naar wat je lichaam aangeeft
  • Beter weten wie je bent, wat je wilt en nodig hebt
  • Bewust zijn van waar je warm voor loopt, waar je energie van krijgt
  • Kennis van jouw saboteurs en tips om daarmee te leren omgaan

Anderen over intuïtieve coaching bij Sprankelend aan de Slag

“Ik was nooit zo happig op coaching. Dacht altijd dat het vrij zweverig zou zijn. Dat is bij Jacqueline niet het geval! Ik zou iedereen een coach als Jacqueline gunnen. Jacqueline voelt namelijk precies aan wat je nodig hebt op dat moment. Daar stemt zij de inhoud van de coachingsessie op af. Dat verloopt heel natuurlijk. Ze is een warm en toegankelijk iemand, die overal doorheen prikt. Haar humor en zelfspot maken het allemaal niet zo zwaar. Zij inspireert enorm.

Ik heb veel uit de zeven bijeenkomsten gehaald. Als ik nu verval in een oud patroon hoor ik onwillekeurig een ‘Jacqueline-stemmetje’. Dan lukt het me om mezelf ‘tot de orde’ te roepen.”

Froukje, november 2019

Boek een afspraak om kennis te maken

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier