Blijf op de hoogte van Sprankelend aan de Slag via Sprankelnieuws

Sprankelnieuws is de nieuwsbrief van Sprankelend aan de Slag. Hiermee blijf je op de hoogte van events en webinars die ik organiseer. Sprankelnieuws geeft je inzicht in events, (opstellings)avonden en webinars, meer informatie over groei, transformatie en hoe je dit kunt bereiken en meer inzicht in mij als persoon en als coach. 

Sprankelnieuws; de nieuwsbrief van Sprankelend aan de Slag

Regelmatig ontvang je de nieuwsbrief van Sprankelend aan de Slag, Sprankelnieuws, in je mailbox. Op deze manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen, leer je mij beter kennen en kun je met je zelf aan de slag gaan!

Op het moment dat je je aanmeldt, kun je kiezen voor een gratis geschenk. Dat kan zijn een test die je wil doen, misschien wil je wel zelf een mini-opstelling doen of heb je interesse in een geleide (self-healing) meditatie? Als je jezelf aanmeldt voor Sprankelnieuws dan kun je zelf je keuze maken!

Vul je gegevens in en je ontvangt binnenkort jouw eerste Sprankelnieuws

Zakelijk of privé coachen?

Veel klanten komen bij mij met in eerste instantie zaken die spelen op privezo gebied. Ze weten niet wat ze willen, ze zijn niet ongelukkig ofzo, maar om nou te zeggen dat ze op en top gelukkig zijn, dat ook niet.

Tijdens de exploratiefase ontdekken we dan meestal dat dit ook speelt op het werk:

 • Ze werken al een geruime tijd daar
 • Ze doen het werk dat ze moeten doen met twee vingers in de neus
 • De uitdaging ontbreekt
 • Ze weten niet wat ze wel leuk vinden


Coaching vanuit zakelijk perspectief gaat over:

 • Loopbaanvraagstukken
 • Werkplezier
 • Ontwikkeling en professionele groei (passend bij een promotie of andere functie)


Coaching vanuit persoonlijk (prive) perspectief gaat over:

 • Zelfontwikkeling
 • Conflicten in bepaalde situaties of relaties
 • Willen transformeren
 • Behoefte aan meer zelfkennis


Kortom: het is ook handig -vooraf- om te weten of "werk" een rol speelt. Met deze test, die ik heb ontwikkeld, kun je dat zelf gaan onderzoeken. Meld je aan voor Sprankelnieuws en kies bij 'ik heb interesse in" voor "gratis test inzake (zakelijke) coaching". Je ontvangt dan de test in je mailbox!

Klik hier om de test aan te vragen

Zelf-heling meditatie

Heb je geen interesse in de test of het onderzoeken van een vraag d.m.v. een mini-opstelling? Geen probleem! Dan kies je toch voor de laatste optie? Gewoon Sprankelnieuws ontvangen. 

Ook dan ontvang je iets dat van waarde is voor jou! Ik ben namelijk helemaal weg van Anna Wise en Joe Dispenza. Zij, en anderen, promoten heel erg de zelfhelende kracht, die we allemaal hebben. In het welkomstbericht van Sprankelnieuws ontvang je een geleide meditatie waarmee je jezelf kunt helen. Heel maken.

Gebruik deze meditatie bijvoorbeeld als je wilt onderzoeken waarom je doet wat je doet. Waarom je ergens pijn hebt. Als je wil transformeren maar dit niet lukt. Ik praat je er doorheen! De meditatie kun je meerdere keren gebruiken, zo vaak je wilt! 

Wil je thuis een deze geleide meditatie doen? Kies dan in het aanmeldformulier bij "ik heb interesse in" voor het "enkel alleen Sprankelnieuws". Succes ermee!

Ik ben benieuwd naar de geleide meditatie