Beter weten wie je bent, wat je wilt en nodig hebt? Ik geef je dé handvatten om jezelf sturing te geven

Zodat je ...

Meer rust (in je hoofd) ervaart

Meer luistert (naar je intuïtie, je gevoel, je lichaam)

Meer bewust bent (waar je warm voor loopt, waar je energie van krijgt)

Jouw coach met net dat stapje extra

Hey ik ben Jacqueline en ik heb in jouw schoenen gestaan.  

Tot aan mijn dertigste verjaardag ‘overheerste’ mijn hoofd: het rationele, het relativerende. Het heeft me ver gebracht. En ook veel voor me gedaan. Nu nog. Maar rond mijn dertigste veranderde er iets. Heel subtiel. Ik werkte als projectmanager bij een zakelijke dienstverlener maar het voelde niet meer goed. Ik besloot om naar een loopbaancoach te gaan. Dat was het begin van een transitie die nog steeds (gelukkig) voortduurt!

Wat ik ook voor jou wil is dat jij ook je transitie mag beleven. 

Nee, dit is geen standaard coaching met gesprekken en een hoop bla bla. We gaan lekker praktisch aan de slag. Ik wil dat je echt dat je het door je hoofd, hart en vingers gaat voelen en je emoties laat spreken, zodat je een mega verschil ervaart in je leven. 

Wat zou jouw eerste doel zijn?

Wat mijn klanten zeggen

⁓Maaike⁓ 
Als alleengeboren tweeling zocht ik naar een manier om zelf meer ín het leven te staan. Jacqueline zorgde er meteen voor dat die spannende zoektocht ook veilig voelde. Ze voelt je goed aan, haar humor is fijn, ze weet je te prikkelen en kan feilloos de vinger op de zere plek leggen. 

Ik ben heel dankbaar voor de mooie inzichten tijdens mijn reis. En de opstellingen vergeet ik nooit meer, zo bijzonder! Hoe het zich voor je ogen ontvouwt... en alles klopt. Inmiddels is er evenwicht. Mijn tweelingzus is daar en ik ben hier, en dat is oké. Ook mijn broers die niet in dit leven zijn, kregen een plek. Ik voel me dankbaar dat ons hele gezin nu in het licht mag staan.

⁓Sandra⁓ 
De aanleiding om naar een coach op zoek te gaan was dat ik was uitgevallen op het werk. Overbelast. Ik voel me voor alles en iedereen verantwoordelijk. Qua inhoud en ook m.b.t. het werk van anderen. Ik stond vervolgens ook toe dat mijn collega’s hiervan gebruik gingen maken. Ik kreeg een nieuwe functie met meer verantwoordelijkheid en dat is me uiteindelijk teveel geworden. Ook kwam daardoor “oud zeer” weer bloot te liggen, waardoor ik dacht dat het slim was om hulp in te schakelen. Zo ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. 

Ik was vooraf wat gereserveerd en twijfelde ook of er wel een klik zou zijn. En of zij mij wel zou kunnen doorzien. Ik heb eerder meegemaakt, dat dat ontbrak, waardoor ik (voortijdig) afhaakte. Geheel onterecht want de klik was er naar mijn gevoel en Jacqueline daagde mij op een respectvolle manier uit. Voor het eerst heb ik het traject verlengd i.p.v. dat ik vroegtijdig afhaakte. 

⁓Froukje⁓ 
Dacht altijd dat het vrij zweverig zou zijn. Dat is bij Jacqueline niet het geval! Ik zou iedereen een coach als Jacqueline gunnen. Jacqueline voelt namelijk precies aan wat je nodig hebt op dat moment. Daar stemt zij de inhoud van de coachingsessie op af. Dat verloopt heel natuurlijk. Ze is een warm en toegankelijk iemand, die overal doorheen prikt. Haar humor en zelfspot maken het allemaal niet zo zwaar. Zij inspireert enorm.

Wat andere klanten over mijn diensten zeggen

Wanneer verander jij eerder?

Als een ander je vertelt wat je moet doen of als je zelf doorkrijgt wat nodig is om te veranderen?

Het laatste natuurlijk, dat lijkt me ook! Hoe vaak stappen mensen niet in de reddersrol en adviseren ze anderen? En hoe vaak worden die adviezen dan vervolgens uitgevoerd? Precies! Niet. Het is een ontdekkingsreis van jezelf! Waar je natuurlijk hulp bij kunt gebruiken. Zoals van mij. Een coach die de juiste vragen stelt, je de juiste spiegel voorhoudt en je laat ontdekken hoe groot jouw potentie is!

Gaan we samen net dat stapje verder

 • Benoem de voordelen (unique selling points) van je product.
 • Focus op het eindresultaat wat je product oplevert.
 • Prikkel de nieuwsgierigheid van je lezer met pakkende ‘bulletpoints’.
 • Verkoop niet de saaie technische eigenschappen van je product.
 • Consumenten zoeken geen boren maar gaten.
 • Benoem wat je klant gaat krijgen (voldoe aan de klantbehoeften)
 • Benoem wat de klant misloopt als deze niet tot aankoop overgaat
 • Ondersteun alle benoemde aspecten van je product met testimonials

Dit gaan we doen in het coachtraject

<tekst>

Bonus!

Vergeet niet te genieten van de geweldige extra's die je ontvangt, zoals:

 • Een kennismakingsgesprek waarin we de aanleiding voor coaching, je opstelling en je doelen voor de coaching vaststellen
 • Een notitieboek om al je aantekeningen, inzichten en reflecties in op te schrijven
 • Het bijwonen van een Opstellingsavond als deelnemer
 • Sluit je aan bij de (besloten) Facebookgroep "Liefde voor (familie)opstellingen)" 

Mini coachingstraject

Duiken wij samen de diepte in?

Met 3 coachingsgesprekken, persoonlijke inzichten die voor het oprapen liggen en een stappenplan wat hapklaar is zodat je op eigen kracht verder kunt met het ontwikkelen van jouw ultieme doel(en).

Nogmaals de investering:

 • Drie coachafspraken van 1,5 uur voor de prijs van twee afspraken. Dan
  betaal je € 291,- incl. 21% btw i.p.v. € 436,50 incl. 21% btw.

 

Je hoeft alleen nog maar op de knop hieronder te klikken en dan gaan we aan de slag.

Klik op deze link als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod!

Zelfzorg en -liefde

Zo ontzetten van belang als je een traject aangaat. Voelen wat je behoefte is, wat je nodig hebt. En dit dan voor jezelf regelen. Dat is zelfzorg.

Met liefde en mildheid naar jezelf kijken. Met verwondering. Oh, deed ik dat zo? En jezelf een knuffel geven dat je het zo goed gedaan hebt. Dat is zelfliefde.

Veelgestelde vragen

<tekst>

Gaan we samen de uitdaging aan?

Ik kan niet wachten om te zien wat het je gaat brengen. Nog meer brengen dan alleen de opstelling!

Ja, ik schrijf me in voor het mini coachingstraject

Kwetsbaarheid

Jezelf kwetsbaar opstellen. Open je vraag op tafel leggen.

Zaken die al aan de orde kwamen bij je opstelling: voor de groep je vraag delen en vertellen wat het met je doet. Tijdens het mini coachingstraject gaat dat nog een stap verder. Natuurlijk ook in een vertrouwelijke, veilige en respectvolle omgeving. 

Het voelt naakt als je zo over jezelf vertelt en deelt. Kan onzekerheid geven. Voelt risicovol. Vooral als er emoties bij te pas komen.

Toch is het nodig om een laag dieper te komen!