pablo2

"Creatief, origineel en met resultaat…"

Zakelijke opdrachtgever, teamcoaching

Een referentie van een opdrachtgever inzake een -op maat- groepsproces op het werk. Zakelijke coaching dus!

Naast de klant. Niet meer recht tegenover

Binnen de organisatie vindt een gedragsverandering plaats bij alle medewerkers: naast de klant staan (i.p.v. er tegenover staan). Voor het team betekent dit eigen verantwoordelijkheid pakken op individueel niveau voor ontwikkeling en groei. Hiertoe dienen alle medewerkers van het team een ontwikkelplan (POP/ Persoonlijk Ontwikkel Plan) te schrijven (en ook uit te voeren). Zowel op functioneel als persoonlijk profiel gericht. Dit proces verloopt moeizaam, aangezien het invullen en uitvoeren van een dergelijk ontwikkelplan voor hen een nieuwe ontwikkeling is. 

In dit teamtraject heb ik, in overleg met de opdrachtgever, gekozen voor een plenaire sessie (een workshop van twee uur), gevolgd door een individueel gesprek met elke medewerker. Deze combinatie werkt goed. De teamleden vinden steun bij elkaar en hebben het gevoel er niet alleen voor te staan, ook al verschillen hun vragen en leerdoelen. 

Reactie opdrachtgever
Jacqueline heeft zowel de groepssessies als de individuele ontmoetingen prima begeleidt. Haar professionele, inhoudelijke expertise heeft de medewerkers geholpen om het persoonlijk profiel van de POP in te vullen. Het voordeel van deze opzet is dat elke medewerker dezelfde kennis en informatie krijgt aangereikt door één en dezelfde persoon, waarbij de medewerker wordt gestimuleerd om zelf ermee aan de slag te gaan. 

Voor de meesten resulteerde het actief bezig zijn met het ontwikkelplan en de afspraken daarin tot meer duidelijkheid over hun loopbaan en toekomst en het actief bezig zijn met hun eigen ontwikkeling. Zelf stappen zetten.  

Ik twijfelde vooraf of de geboden theorie opgepikt zou worden door de teamleden en of het programma niet heel erg ambitieus was. Dit pakte positief uit. Met name de kernkwadranten en het moodbord zijn bij de medewerkers blijven hangen. Verder heeft Jacqueline tijdens de sessies een verantwoorde keuze gemaakt uit de mogelijkheden en tijdens beide sessies ongeveer dezelfde aspecten behandeld en uitgevoerd. De afwisseling tussen meditatie, rust en het actief bezig zijn heeft bijgedragen aan een goed resultaat.

Jacqueline is zeer communicatief, wil op voorhand de opdracht goed begrijpen en stelt prima hulpvragen. Zodra de verschillende elementen duidelijk waren, zijn deze in een offertevoorstel geplaatst en heeft zij zich tijdens de sessies daaraan vastgehouden. Jacqueline is tevens zeer goed in staat om zelfstandig in de organisatie haar afspraken met de medewerkers te organiseren, zodat binnen de afgesproken tijdslijnen de opdracht naar voldoening is afgerond. 

Twijfel niet langer als je niet zeker weet of je bij een bestaand veranderingsproces een externe coach kunt inschakelen. Het kan! Omdat de toegepaste methode een krachtig middel is om het team vanuit eenzelfde referentiekader aan een verandering in gedrag/ denken te laten werken. En omdat Jacqueline bij uitstek in staat is om het proces (creatief, origineel, theorie) in dergelijke trajecten naar voldoening van de opdrachtgever uit te voeren (resultaat). 

Meer weten? 
Meer weten over dit traject? Of benieuwd naar wat Sprankelend aan de slag voor jouw organisatie/ jouw team kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Informeer naar de mogelijkheden

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier