pablo2

"Ik werd op een respectvolle manier uitgedaagd in het coachingstraject"

Sandra, 45+, zakelijk coachingstraject inclusief Opstellingen

Een referentie van een vrouw, die twee coachingstrajecten van meer dan 10 afspraken heeft afgenomen. Inclusief het bijwonen van een Opstellingsavond als deelnemer en inbrengen van twee vragen tijdens een privé Opstellingsavond.

Mijn klant wist precies wat er aan de hand was (weten), het “voelen” was echter de stap naar transformatie

Mijn klant was uitgevallen op het werk en was geadviseerd om naar een coach uit te kijken. Ze zocht coach in Breda op via Google en vroeg een gratis kennismakingsgesprek aan. Ze koos uiteindelijk voor twee trajecten waarbij het tweede traject natuurlijk een aanvulling was op het eerste. In beide trajecten koos zij ervoor om onderzoek te doen naar zichzelf d.m.v. een privé Opstellingsavond. Slechts de vraaginbrenger, de begeleider en een handjevol representanten waren aanwezig. Precies genoeg om zichzelf nog veilig te voelen en haar thema’s in de ogen te kijken!

Mijn klant vertelt

De aanleiding om naar een coach op zoek te gaan was dat ik was uitgevallen op het werk. Overbelast. Ik voel me voor alles en iedereen verantwoordelijk. Qua inhoud en ook m.b.t. het werk van anderen. Ik stond vervolgens ook toe dat mijn collega’s hiervan gebruik gingen maken. Ik kreeg een nieuwe functie met meer verantwoordelijkheid en dat is me uiteindelijk teveel geworden. Ook kwam daardoor “oud zeer” weer bloot te liggen, waardoor ik dacht dat het slim was om hulp in te schakelen. Zo ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. 

Ik was vooraf wat gereserveerd en twijfelde ook of er wel een klik zou zijn. En of zij mij wel zou kunnen doorzien. Ik heb eerder meegemaakt, dat dat ontbrak, waardoor ik (voortijdig) afhaakte. Geheel onterecht want de klik was er naar mijn gevoel en Jacqueline daagde mij op een respectvolle manier uit. Voor het eerst heb ik het traject verlengd i.p.v. dat ik vroegtijdig afhaakte. 

Welke inzichten kreeg ik

Mijn inzichten waren als volgt:

  • Duidelijk kaderen van mijn grenzen en het uitspreken van mijn grenzen
  • Benoemen van mijn uitdagingen
  • Mezelf verantwoordelijk voelen en de verantwoordelijkheid daar te laten waar het hoort


De eerste stap die ik heb gezet richting mijn team is het managen van verwachtingen:

  • wat verwacht ik van de individuele medewerkers,
  • wat verwacht ik van het team
  • wat kan en mag men van mij verwachten

Ik heb dus duidelijk mijn rol als leidinggevende opgepakt en vertrouw op de kennis en vaardigheden van mijn medewerkers. Ik heb nu een goed, samenwerkend team waarbij ik alleen wordt “ingevlogen” bij complexe hulpvragen.

Jacqueline als coach

Jacqueline gebruikte zeer afwisselende methodes tijdens de coaching. Deze waren in afstemming met wat het beste paste bij een bepaald thema. Ik had regie maar werd ook uitgedaagd om een pad te lopen die voor mij onbekend was. Hierdoor heb ik veel geleerd! 

Jacqueline heb ik ervaren als een coach:

  • die respectvol is
  • met een professionele houding
  • met een goede balans/ afwisseling tussen regie geven en nemen tijdens de verschillende sessies

Jazeker een aanbeveling!

Ik beveel zeker een coachingstraject bij Sprankelend aan de Slag aan! Met name om de fijne, respectvolle benadering en afstemming op de hulpvrager door gebruik van verschillende methodes.

Meer weten over de mogelijkheden van coaching?

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier