pablo2

"Lichaam en geest in balans..."

Klant die na yoga een coachingsafspraak had

Een referentie van een klant inzake yogacoaching. Een sport die ik graag beoefen. Wat had de yoga voor effect op mijn klant? Lees zijn verhaal hier.

Yoga: meer luisteren naar mijn lichaam

Ik ben zelf vijf jaar geleden met yoga begonnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas na een aantal maanden effect voelde. Nu ga ik het missen als ik het een paar weken niet heb gedaan. Ik ben zelf iemand die erg rationeel is. Om die reden is yoga voor mij goed: voelen, luisteren naar mijn lichaam. 

Zo ook bij deze klant. Mijn klant is van de ratio, de gedachten, het harde werken. Bij elke sessie hadden we minimaal een half uur nodig om te aarden, rust te pakken, ons verhaal te doen. Daarna konden we pas tot de kern komen. Om deze reden heb ik yogacoaching voorgesteld: we gingen voorafgaande aan de sessie een yogales volgen. Waarna we aansluitend aan de slag gingen met de coaching. Het resultaat was verbluffend: geen half uur nodig maar direct, efficiënt, tot de kern van de zaak komen. 

Reactie van de klant
Yoga was voor mij onbekend terrein. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er ook nogal sceptisch tegenover stond. Daar staat tegenover dat ik van nature open sta voor nieuwe zaken. Toen Jacqueline me voorstelde om voorafgaand aan de coaching een yoga-sessie te doen, heb ik daarmee ingestemd. En ik heb er geen spijt van! De sfeer was goed en het niveau was voor mij prima haalbaar. 

Door tijdens de yoga-sessie al fysiek te werken aan geestelijke rust legde ik een fundament voor de aansluitende coaching. Omdat ik daardoor al vanaf het begin van de coaching met lichaam en geest in balans was bleek deze sessie veel intenser en vruchtbaarder. Kortom een goede combinatie, zowel qua efficiëntie als persoonlijk welzijn.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier