pablo2

"je hoeft niet altijd heel diep te gaan om grootse inzichten te krijgen over jezelf"

Josine, deelnemer aan het webinar "Intentie, meditatie & creatie"

Tijdens de creatieve meditatieve sessie teken je ongeremd wat je onderbewuste aangeeft. Dat geeft al zoveel informatie over jezelf. Heel mooi en fijn.

Error: Page unknown - Reference: 0

Notice:Undefined index: iDefaultPage
Notice:Undefined index: pPage

Ik zat een beetje vast

COVID-19 drong zich op aan mij op, op een negatieve manier en het was nodig om even de tijd voor mezelf te nemen. En tijd voor deelname aan de creatieve meditatieve sessie van Jacqueline.

Er werd gesproken, gemediteerd en getekend op papier zonder oordeel. Wat daar uit kwam, was van een dieper niveau in mezelf. Ik snapte niet alles en heb toen een extra sessie met Jacqueline aangevraagd. Dat betekende dat Jacqueline mij een spiegel voorhield, dat ik daardoor veel van mijn vraagtekens zelf kon beantwoorden en hele belangrijke inzichten voor en over mezelf kreeg. 

Jacqueline is heel open en licht. Ik vind het makkelijk om haar te vertrouwen met mijn diepste geheimen omdat ik zeker weet dat ze daar niets van vindt. Ze is er gewoon om je te helpen naar jouw volgende niveau. Heel fijn.

Interesse in een energetische lezing net als Josine?

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische sessie geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Wauw. Ik zag het voor mijn ogen ontvouwen"

Een referentie van een ondernemer die een zakelijke vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond – januari 2022
Deze referentie lezen

"Ik prijs me gelukkig!"

Ik prijs me gelukkig dat ik representant bij Jacqueline mag zijn. Heb nu een aantal keer een opstellingsavond bij Jacqueline mogen meemaken. Wat maakt dat ik me gelukkig prijs? Ik ga dat proberen te verwoorden.

Nathalie, vaste representant in de representantenpool
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier