pablo2

"Professioneel en vertrouwd..."

Klant die een coachingstraject afnam

Een referentie van een klant inzake 1 op 1 coaching met zes afspraken. Een bijzondere reis.

Veilig & vertrouwd

Mijn klant heeft voor dit traject gebruik gemaakt van een speciale aanbieding inzake coaching. Tegen een gereduceerd tarief mocht zij zes sessies aan coaching bij mij volgen. Voorwaarde voor coaching is wel dat er een coachingsvraag ligt. En dat je naar een bepaald doel of doelen wilt werken. Oplossingsgericht bezig zijn. Daar had deze klant ook over nagedacht. 

Van belang bij coaching is dat de klant zich veilig voelt. In een veilige omgeving je verhaal kunnen doen. Dat het oké is. Dat je mag vertellen zonder oordeel van de ander of het verhaal van de ander. Dat je mag oefenen en bij oefenen hoort ‘fouten maken’. 

Reactie van de klant 
In een professionele en vertrouwde omgeving ben ik onder begeleiding van Jacqueline bij de antwoorden op mijn coachingsvragen gekomen. Jacqueline creëerde een bijzonder veilige en warme sfeer. Tijdens de reis heb ik op een ontspannen manier en via prettige gesprekken veel geleerd.

Hartelijk Dank Jacqueline

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier