pablo2

"Door de onrust heen om rust te ervaren"

Klant van een energielezing

Een referentie van een klant inzake energie lezen en mediumschap. Een actieve houding, altijd in de actiestand en onrust geeft nog meer onrust. Vanzelf komt daar dan de zo gewenste rust.

Oefenen, oefenen, oefenen...

In het kader van mijn opleiding Mediumschap, die ik momenteel volg bij Nicole de Haas, voer ik gesprekken met klanten. Op deze manier kan ik het geleerde in de praktijk brengen en daarmee, op een veilige wijze voor mij en de klant, met de materie aan de slag gaan. Tevens gebruik ik de gesprekken om te onderzoeken in hoeverre ik het energie lezen (soul 2 soul) en het mediumschap kan integreren in de coaching. Want coaching is mijn passie en hoort bij mij. 

Een gesprek met een klant bestaat uit het lezen van de (ziels)energie van de ander. Ook is het mogelijk om contact te maken met overleden dierbaren.

Reactie klant
Ik wilde Jacqueline graag helpen als coachee bij het oefenen. Ik was zelf heel benieuwd wat Jacqueline zou waarnemen en benoemen over mijn staat van zijn en mijn energiebalans op dit moment in mijn leven. 

Wat me vooral is bij gebleven, is mijn voorwaartse overactieve houding en continue drang om iets neer te zetten. Mooie uitspraak van Jacqueline: “Je mag eerst door de fase van onrust heen om uiteindelijk weer rust te voelen. Je bent aan het zaaien en straks kun je gaan oogsten.” Zo voel ik mij precies in deze fase van mijn leven. 

Ik vond het een prettige bevestiging van waar ik nu sta in mijn leven. Het helpt me om de onrust voor nu te accepteren en erop te vertrouwen dat er in de toekomst meer rust komt. Ik kan dit nog niet vertalen in concrete acties. Anders dan dat ik probeer meer los te laten en mezelf minder druk op te leggen. Het geeft meer vertrouwen. 

Jacqueline heeft het talent om je als coachee volledig op je gemak te laten voelen. Ze is zeer inlevend, invoelend en kan goed verwoorden en vertalen wat ze in mijn energie waarneemt. Het werken met de kaarten met afbeeldingen en beschrijvingen op de achterzijde vond ik prettig, zeker omdat ik zelf nogal visueel ingesteld ben. 

Wil je nieuwe inzichten, meer steun en vertrouwen, dan raad ik een gesprek met Jacqueline zeker aan.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische coaching geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier