pablo2

"Door de onrust heen om rust te ervaren"

Klant van een energielezing

Een referentie van een klant inzake energie lezen en mediumschap. Een actieve houding, altijd in de actiestand en onrust geeft nog meer onrust. Vanzelf komt daar dan de zo gewenste rust.

Oefenen, oefenen, oefenen...

In het kader van mijn opleiding Mediumschap, die ik momenteel volg bij Nicole de Haas, voer ik gesprekken met klanten. Op deze manier kan ik het geleerde in de praktijk brengen en daarmee, op een veilige wijze voor mij en de klant, met de materie aan de slag gaan. Tevens gebruik ik de gesprekken om te onderzoeken in hoeverre ik het energie lezen (soul 2 soul) en het mediumschap kan integreren in de coaching. Want coaching is mijn passie en hoort bij mij. 

Een gesprek met een klant bestaat uit het lezen van de (ziels)energie van de ander. Ook is het mogelijk om contact te maken met overleden dierbaren.

Reactie klant
Ik wilde Jacqueline graag helpen als coachee bij het oefenen. Ik was zelf heel benieuwd wat Jacqueline zou waarnemen en benoemen over mijn staat van zijn en mijn energiebalans op dit moment in mijn leven. 

Wat me vooral is bij gebleven, is mijn voorwaartse overactieve houding en continue drang om iets neer te zetten. Mooie uitspraak van Jacqueline: “Je mag eerst door de fase van onrust heen om uiteindelijk weer rust te voelen. Je bent aan het zaaien en straks kun je gaan oogsten.” Zo voel ik mij precies in deze fase van mijn leven. 

Ik vond het een prettige bevestiging van waar ik nu sta in mijn leven. Het helpt me om de onrust voor nu te accepteren en erop te vertrouwen dat er in de toekomst meer rust komt. Ik kan dit nog niet vertalen in concrete acties. Anders dan dat ik probeer meer los te laten en mezelf minder druk op te leggen. Het geeft meer vertrouwen. 

Jacqueline heeft het talent om je als coachee volledig op je gemak te laten voelen. Ze is zeer inlevend, invoelend en kan goed verwoorden en vertalen wat ze in mijn energie waarneemt. Het werken met de kaarten met afbeeldingen en beschrijvingen op de achterzijde vond ik prettig, zeker omdat ik zelf nogal visueel ingesteld ben. 

Wil je nieuwe inzichten, meer steun en vertrouwen, dan raad ik een gesprek met Jacqueline zeker aan.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische sessie geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!"

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur
Deze referentie lezen

"Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline?"

Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline? Of ik dat wilde beschrijven. Een uitdaging die ik in beeld heb gevat omdat ik de juiste woorden er simpelweg niet voor had. Het is een gevoel en ik wilde het niet stuk praten.

Cynthia, vaste representant in de representantenpool
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier