pablo2

"De supervisie heeft zijn vruchten afgeworpen!"

Saskia Antwerpen, stress- en burn-outcoach

Een referentie van een coach die in de supervisie leerde meer intuïtief op te stellen.

Als coach ben ik al jaren bekend met en opgeleid in systemisch werk

Toch merkte ik bij mezelf een zekere schroom op om met opstellingen in mijn coachsessies aan de slag te gaan. Reden om Jacqueline te vragen mij in een supervisietraject te begeleiden. Waar ik probeerde “weg te komen” met enkel praten over opstellingen, wist Jacqueline mij steeds weer uit mijn comfortzone te halen door een proefcliënt uit te nodigen of zelf de rol van cliënt op zich te nemen. We bespraken casussen waarbij ik een systemisch aanpak had gehad en vaak liet Jacqueline mij dan vanuit mijn gevoel ervaren hoe het ook anders had gekund.

De supervisie heeft zijn vruchten afgeworpen!

Ik haal nu wekelijks wel een keer de poppetjes of placemats uit de kast en verwonder mij steeds opnieuw over de kracht van opstellingen! Dank je wel, Jacqueline, voor je aandacht, je aansluiten op mijn proces, je complimenten en speelsheid!

Wil je ook supervisie op intuïtief coachen? Plan vrijblijvend een kennismaking in

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!"

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur
Deze referentie lezen

"Wat is van mij en wat van een ander? Een opstelling bood inzicht"

Voor mij is het lastig me niet (te) verantwoordelijk te voelen voor anderen. Balans vinden hierin vind ik moeilijk en kost me vaak veel energie. Vaak ga ik ongemerkt over mijn grens.

Edith, 51 jaar
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier