Menu

We stappen in het “samen doen”

Een referentie van één van drie zussen die samen het ontwikkelingstraject “Van ambitie naar intuïtie” hebben gevolgd. 

Omschrijving “Van ambitie naar intuïtie”.  
Mijn klanten kenmerken zich als sterke vrouwen, met een goed ontwikkeld ratio (hoofd) die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Om die reden heb ik deze kleinschalige ontwikkelingsgroep opgezet. Vrouwen, 35+, die aan zichzelf willen werken om het gevoel, hun intuïtie meer in te kunnen zetten. 

Net als deze drie zussen. Want je kunt met onbekenden in een dergelijk ontwikkelingstraject gaan zitten, maar wat als er binnen de familie bepaalde processen gaande zijn, die de aandacht mogen krijgen? Hierbij de referentie van de oudste van drie zussen die samen het traject hebben gevolgd. 

Reactie deelnemer.  
Als zussen wilden we een gezonde basis leggen naar de toekomst. Dat was de aanleiding om Jacqueline in te schakelen.

En door dit traject:

  • Communiceren we beter
  • Vragen we door
  • Benoemen we zaken vanuit ons eigen gevoel


Dat heeft geleid tot het stappen in het doen (onze eerste stap) en we stoppen met het eindeloos doorpraten. Dat werkt voor ons heel goed. We richten ons nu samen op een familie “event” in februari, daar gaan we ons allemaal voor inzetten. 

Vooraf had ik niet echt twijfels of bezwaren over het traject. Ik was vooral benieuwd hoe iemand ons als zussen zou gaan begeleiden. Uiteindelijk gebeurde waar ik een beetje bang voor was: bepaalde patronen in onze relatie herhaalden zich. En dat maakt dat we nu bewust ruimte en tijd voor elkaar maken. 

Jacqueline zorgde voor een open en warme sfeer. En voor mij klopte de prijs/ kwaliteit verhouding. 

Met nog een kanttekening: let erop hoe je het traject afrondt. Laat liever een oefening schieten en zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om het traject op een goede manier af te ronden. 

Ik raad dit traject met een duidelijke “ja” aan. Het traject was weliswaar intensief, maar de sfeer was plezierig en ik heb genoten van de zorg waarmee we zijn omringd. 

Meer weten?  
Wil je meer weten over dit coachingstraject voor en met andere vrouwen? Klik dan op deze link om te lezen voor wie het is bestemd, wat het je oplevert en wat de investering is. Uiteraard mag je me ook bellen met vragen via 06-115 110 90 of mailen via info@sprankelendaandeslag.nl.