pablo2

"Beetje boeverig, veilig en zeer zeker sprankelend!"

Deelnemer aan de Opstellingsavond

Een referentie van een deelnemer tijdens een opstellingsavond die Jacqueline wel op een bijzondere manier typeert.

Nog een voorbeeld van #bijzonder

De opstellingsavond duurde tot 21.30 uur. En rond tien over negen vroeg ik de groep: Hebben we nog zin in een “quickie” of gaan we rustig afsluiten? 

En voordat ik het wist, was er een deelnemer die enthousiast haar vinger opstak en riep ‘Ja ik wil nog wel een opstelling!’ De groep was het ermee eens. Dus de schaal met lootjes werd erbij gepakt. Iedereen kreeg de opdracht een situatie voor ogen te nemen waarbij het eigen “functioneren” onder de loep zou worden genomen.

En toen werd het lootje voorgelezen. De persoon die de opstelling mocht doen, was … JUIST! De dame die zo enthousiast had gereageerd. #bijzonder 

Reactie deelnemer
Ik liep vast in mijn werk, niet taakgerelateerd, maar relatiegerelateerd en daar wilde ik graag naar kijken. Ik heb twee werkgevers die elkaar en zichzelf meer dan eens tegenspreken en dat werkt enorm verwarrend. Ook omdat ik en mijn functie nieuw is, voelde ik me echte een zoekend jong hert. Ik merkte dat ik daardoor ook steeds verder van mezelf af kwam te staan. Ik zat er midden in en vond het moeilijk om er op een afstand naar te kijken. 

Ik krijg altijd erg veel inzichten van opstellingen. Herkenning in systemen en situaties van anderen, waardoor ik die van mezelf ook anders kan gaan zien of inzetten. Voor mij reden om me aan te melden! En dankbaar dat deze opstellingsavond op mijn pad kwam. 

Jacqueline heeft gewerkt met mijn ‘innerlijke familie’. Met betrekking tot mijn werksituatie. Ik mag mezelf toestemming geven om de dingen anders te doen, dit te omarmen en niet te saboteren. 

Na de opstelling was mijn energie verzesvoudigd en voelde ik het als een gek stromen en straalden mijn ogen weer. Ook de energie die vrijkwam tijdens de opstelling was gelijk voelbaar de volgende dag op het werk, ik stond er gelijk anders in en bij. Het had ook direct effect: geen buikpijn, stuk minder gepieker. Niet wegduiken, geen sugarcoating. Het geeft me nu al meer lucht en vrijheid en een minder zwaar gevoel in contact met mijn werkgevers. 

Hèhè.. eindelijk mag ik nu iets over Jacqueline zeggen!! Ik ervaar haar energie als bijzonder prettig, fijn, beetje boeverig, veilig en zeer zeker sprankelend. Ik hou van de dynamiek in haar werk, de aandacht en de snelheid van haar aanpak. Ze maakt gebruik van muziek, tekst, gedichten, kaarten, oefeningen. Ze maakt er een gevarieerd programma van: in één avond verschillende ervaringen en inzichten die aangereikt worden. Ik hou er heeeel erg van! De rust in haar werk, prachtig. Ik vind het fascinerend hoe Jacqueline de opstellingen heeft begeleid: fantastisch, dynamisch en triggerend. En een eerste keer alleen? Pfff.. ik zag een doorgewinterde begeleider/coach. 

Ik raad sowieso de opstellingsavonden aan. Niet alles is met woorden op te lossen. Het visueel maken van je situatie, het op een afstand bekijken en er van alles bij voelen is een wonderlijk middel, ik gun het iedereen. En Jacqueline, laagdrempelig, warm, bananencake, luchtige energie. Need I say more? 

Data opstellingsavonden 2020

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier