pablo2

"De doorbraak die nodig was"

Deelnemer aan de Opstellingsavond

Een referentie van een deelnemer tijdens een opstellingsavond. Ook de dood mag gezien worden tijdens zo'n avond. Hoort er soms gewoon bij.

Met lootjes werken

Tijdens de opstellingsavond werk ik met lootjes. Als er geen deelnemers zijn die gegarandeerd een opstelling willen, dan komen de lootjes tevoorschijn. Het is vooraf dus niet altijd bekend wie een opstelling mag neerzetten. 

En bij deze deelnemer begon het voor de opstellingen al. Als begeleider gaf ik tijdens een oefening al bij haar aan dat dat wel aan bod zou komen tijdens haar opstelling. En vervolgens werd ze als eerste getrokken. Blind. Door een andere deelnemer. #bijzonder 

Reactie deelnemer
Ik wil mezelf beter gaan begrijpen en via via werd ik op Jacqueline geattendeerd. Ik had vooraf geen bezwaren, was wel bang om zelf onderwerp te zijn tijdens de opstelling. Maar de angst was onterecht en de opstelling heeft me zoveel moois gebracht. Het was prachtig en liefdevol. Dat mensen die je niet kent je verbondenheid geven. En je laten inzien waar je staat, letterlijk en figuurlijk. 

Ik vond de methodes die Jacqueline gebruikte fijn. In het begin van de opstelling voelde ik bezwaar opkomen tegen een beslissing die Jacqueline nam (het opstellen van de dood). Uiteindelijk was dat juist de doorbraak die nodig was. Wat een inzicht. 

Ik weet nu: de dood mag er zijn. Ik mag liefdevol kijken naar de dood. En er mag weer blijheid in mijn leven komen. Het is nog te recent om bezig te zijn met acties, maar het voelt als een goede reminder: waar sta ik nu en hoe pas ik het toe. Dat er zoveel meer is aan energie/ weten waar we niet bewust van zijn in het dagelijkse leven en dat het op deze manier naar buiten mag komen. 

Jacqueline vond ik lief en vertrouwd. Ze had voor iedereen aandacht en bewoog zich soepel tussen de mensen. Interessant was, dat ze meerdere methodes gebruikte tijdens deze avond. Na de opstelling was er aandacht hoe het met me ging en kreeg ik woorden van bescherming, echt fijn. 

Met mooie muziek en een prachtig gedicht werd de juiste sfeer neergezet. Het is vertrouwd. Er kan gelachen worden. Ook de ruimte (licht, bloemetjes, bananencake, op de eerste verdieping) vond ik prettig. De opstellingen waren iedere keer anders wat het boeiend maakte. 

Ik zou deze opstellingsavond zeker aanraden. Er gebeuren dingen die niet met woorden te beschrijven zijn. Het opent een niveau /gevoel / inzicht waar je anders niet bij kan komen. 

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier