pablo2

"Een aanrader voor iedereen die verrast wil worden en intuïtief begeleid wil worden door een vakvrouw"

Deelnemer aan de Opstellingsavond, gegarandeerde opstelling met coaching

Inmiddels heb ik twee keer een opstelling gedaan bij Jacqueline. Allebei met een coaching erbij. De coaching geeft echt een verdieping aan de ervaring van de opstelling. Juist daardoor werkt het voor mij langer door, of begin ik al eerder met voelen en ervaren dan alleen op de avond zelf.

Hoe het voor mij was?

Het begint met mijn gedachten en ideeën, een onderwerp waar ik in ‘vast loop’ en waar ik meer helderheid over wil ontvangen. Daar helpt een opstelling van Jacqueline zeker bij, ook de spanning en kwetsbaarheid voelen om de situatie met ‘onbekenden’ te delen tijdens een opstellingsavond.

Een worsteling, ook meer ruimte

Tijdens de opstelling heb ik niet het idee dat het helderder wordt. Wel dat er ontzettend veel beweging en ruimte ontstaat, op het thema waar ik mee aan de slag ga, na de opstelling. Het werkt voor mij echt weken door, ik heb een andere energie. Zo heb ik nog steeds één zin die ik mee neem, waar ik naar terug keer en dieper kan ontspannen en meer kan accepteren dat het zo gaat als het gaat in mijn leven. 

Niks dan overgave

Dus geef ik mij over aan Jacqueline haar intuïtie om de juiste zaken op het juiste moment een plek te geven. Het is zo mooi om te ervaren dat de andere opstellingen op dezelfde avond perfect aanvullend zijn aan het thema waar ik zelf mee werk. Dubbel fijn, want zo krijg ik extra inzichten.

Verrassend!

Een aanrader voor iedereen die verrast wil worden en intuïtief begeleid wil worden door een vakvrouw, want zo ervaar ik Jacqueline.

Laten we even bellen

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Je bent meer dan alleen je gedachten!"

Een referentie van een vrouw van 38 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur
Deze referentie lezen

"Het verschil ervaren tussen ego en zijn"

Deze man besloot zijn rol in het samengestelde gezin verder te onderzoeken. Voor wie werkte hij nu eigenlijk zo hard? Tijdens een 1 op 1 gesprek werd tijdens een opstelling zijn rol duidelijker.

Klant die een 1-op-1 opstelling doet
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier