pablo2

"Wauw. Ik zag het voor mijn ogen ontvouwen"

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond – januari 2022

Een referentie van een ondernemer die een zakelijke vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond

Mijn relatie met geld was de aanleiding om naar de Opstellingsavond te gaan. Ik had vooraf geen verwachtingen, ik ging er open in.

Hoe pakte dat uit?

Wauw. Ik zag het voor mijn ogen ontvouwen. Ik zette mezelf en mijn bedrijf tegenover elkaar waardoor er geen verbinding was. Er moest letterlijk eerst energie in mijn bedrijf worden gestoken zodat ze elkaar konden vinden en pas na het inschakelen van die hulp, klopte het plaatje. Geld stond achterin en het speelse van geld sloot bij me aan. Ik kon geld alleen niet lang in de ogen kijken. Maar wat bleek: dat vond geld ook niet fijn ha ha. Geld vindt het fijn als ik vanuit mijn hart kijk naar mijn acties om waarde te creëren en beter worden in mijn werk, dan volgt geld of voelt geld zich vanzelf aangetrokken. Lesje manifesteren ha ha ha.

Welke inzichten kreeg ik?

Focus op mijn bedrijf, mezelf met energie en durven hulpbronnen in te schakelen zorgen voor een goed gevoel, initiatief, flow, uitwisseling, waarde (creëren) en meer. Geld volgt dan vanzelf of wordt daardoor aangetrokken. De eerste stap die ik ga zetten is het monitoren van mijn energie: voel ik me goed? Een hulpbron inschakelen voor techniek, automatiseren en website. Beter worden in wie ik wil zijn. Aandacht en energie geven aan mijn bedrijf.

Jacqueline als begeleider

Jacqueline als begeleider is heel leuk! Met humor en lichtheid, ze slaat de spijker op zijn kop. Haar intuïtieve effectieve begeleiding vond ik erg fijn.

De Opstellingsavond een aanbeveling?

Jaaaaaa je krijgt een helicopterview vanaf een heel ander perspectief dan dat je in je hoofd zit. Het geeft zoveel inzichten. Ook de evaluatie-vragen maken dat weer helder.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een familieopstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Systemisch coachen helpt je met het luisteren naar je gevoel.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier